Emre Belözoğlu

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 888 gün önce görüldü
Futbolu Fenerbahçe'de bırakmayı hedefleyen adam :)

dışardaki hayatı beni ilgilendirmez ama Saha Icınde Tambır Karektersiz

düzgün, terbiyeli, ahlaklı, gençlere güzel örnek olan, iyi aile terbiyesi almış, "iyi aile" çocuğu.

Düşmanların fazlaysa bir adım öndesin ve doğru yoldasın demektir. Adam gibi adamdır.

yerli fulbolcu olarak onun yaptığı işi orta sahada yapabilenin olmadığı lakin karakteristik sıkıntıları olan topçumuz.

Sahada ki tavırları ile nasıl bir 'insan' olduğunu belli eden kişilik.

Milli formayla onu gördüğümde Milli takımımıza olan bakış açım ve duygularımın değişmesine sebep olan karakter yoksunu biri.

namus timsali bir futbolcu, kendisini ne kadar övsek azdır, şeref, namus, haysiyet, onur, karakter diyince aklıma gelen ilk isim

Galatasaray formasini giyme serefine nasil olmus olan fenerli bir futbolcu.

Sahada öfkesine yenilip şuursuzca davranan bir futbolcudur.

Asla bir sporcu olmayan bir futbolcudur.
Emre Belözoğlu bir futbolcunun ötesinde bir semboldür.
Neyi sembolize eder?
Irkçılığı, haksızken üste çıkmayı, sporda kabadayılığı, lümpenliği, çirkefliği sembolize ediyor.
Hatta bu o kadar ön plana çıkmıştır ki 2012 seçimlerinde TKP, "Türkiye Komünist Partisi kimlerden oy istemiyor?" kısa filmlerinde "TKP'ye Emre ve Emre gibileri oy vermesin" demiştir.

İlgili video : TKP'den Emre Belözoglu'lu reklam filmi - YouTube

Türk futbol tarihinin en çirkef, katil, ırkçı futbolcusu.

türk futbol tarihinin görüp görebileceği en karaktersiz futbolcu.

emre.jpg

Kimsenin zoruna gitmesin babadan Fenerli o. Gs'deyken adamdı, Fenere gelince kötü oldu. :)

Cinayetten kefalet ile serbest kalan sonrasında cemaat işine giren, İtalya dan her gelişinde Bahçelievler Camiisi imamını (o zamanlar ordaydı) ziyaret eden cumaya gelen sportif hayatında yaptığı kol hareketleri ırkçılık söylemleri ve ettiği küfürlerle insanların zihnine yer eden futbolcu lisanslı şahıs.

Bir de maç sonrası ben Trabzonluyum diyerek kıvırma başarısı gösteren ve üstüne yapacağı okuldan tepkiler sebebiyle vazgeçen ünsüz kişilik.

Cem garipoğlu Sabri sarıoğlu bestesini aklıma getiren karşı cinsteki en güzel isme sahip olan futbolcu.

Terbiyesi tartışılabilecek futbolcularımızdan.

Geri