emrah serbes

S
  • Kullanıcı She`
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
6 mart salı günü 16.00'da, izmir mmo tepekule kongre ve sergi merkezi'nde gerçekleştirilecek olan ve katılımın ücretsiz olduğu "mühendislik ve toplum" günleri kapsamında, "her temas iz bırakır-behzat ç" başlıklı oturuma katılacak olan yazardır.

kendisini erken kaybedenler romanı ile tanımıştım..

Hikayem paramparça ve 'Galip İş Hanı' der susarım.

Bu adamı okumayan bir nesile aşina değiliz. Son 10 yılın en büyük yazarıdır

Çok popüler olmasından mıdır nedir, sevemedim bu adamı, okuyamayacağımı düşünüyorum bir süre.. Önyargılarımın altında biraz daha beklesin..: )

İşte bu yüzden bir çok yazarı okuyamıyorum bende. Belki de bir önyargı ancak önüne geçemediğim bir durum. Zaten az olan kitap okuma oranımız ile birlikte çok satanların çok çok okunduğu bir toplumda, bu okuma alışkanlığımızdan dolayı yarattığımız piyasa yazarları içerisinde olmamasını dileyerekten bekliyorum bakalım.

Daha bi kitabını okumak nasip olmadı.

Son zamanlarda dikkatimi çekmeye başladı. Hiç okumadım; ama bir eserini, tavrını, tarzını, edebi ve diğer yönlerini okumak istiyorum. Sanırım en kısa zamanda son çıkmış kitabını alacağım.

Alınacaklar listemde..

KanalTürk Tv de ki programa gelip, bütün gençlerin demek istediklerini dedi.
Ama yakında onun da ölüm haberini alırız.
Çünkü doğruları konuşuyor.

Okumadıysanız kitaplarını okuyun.

Yazarlığı bırakıp 2 sene sadece boks ile ilgileneceğini açıkladı.
Gerekçe olarakta hergün çocukların öldürüldüğü bir ülkede kitap yazmak istemiyorum dedi.

Geçenlerde katıldığı bir TV programında Behzat Ç. Yi aynı kadroyla devam ettirmeye hazır olduğunu ama diziyi yayınlayacak yürekli TV kanalı olmadığını açıkladı.

Son romanı Deliduman harika ötesiydi.
Adam gibi adamdır Emrah Serbes

yazarlığı bırakmasının "piyasa yapmak" olarak algılanmasına şaşırdığım, kendisine haksızlık edildiğini düşündüğüm, çok sevdiğim ve takip etmekten büyük keyif aldığım yazar.

Geri