Emir saçını 3 numaraya kestirince karizma biz kestirsek kro adalet mi bu?

• Kullanıcı eLLya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 4356 gün önce görüldü
Şapşal kelimesini çok seviyorum ya. Herkese şapşal diyorum. Dedeme dişlerin nerde şapşal dedim, deyus dedi. Deyus da güzel bak.

3. kişiler kadar gereksiz, arabozucu, fesat insan yok. Ama 4. kişi öyle mi, sohbete, çaya, okeye her ortama uyar, al götür evde besle.

Bazı geceler aniden uyanıyorum sonra çişimi yapıyorum geçiyo. Senle ilgisi yok yani.

Ulan zaten evde üç kişiyiz annemin dediğine bak; Kahvaltıya neden Katılmadın. Katılmadın ne ya? Sanırsın ki Ziyagil köşkündeyiz.

Biraz sonra sıkıntıdan kafamı duvara vurup, duvara; Canın çok yandı mı canım ya diye seslenip üzüleceğim.

Babam Memati'nin öldüğünü görmüş televizyonda, kaç gündür ruh gibi geziyor evin içinde. Hadi ama toparla kendini dedim, böyle olmamalıydı evlat dedi.

Yaş 95 hastahaneye gelmiş bacakları ağrıyormuş. Senin ağrımadığı zaman gelmen lazım bey amca. Ben niye ölmüyorum bi sorun mu var diye sorman lazım.

Normal zamanda takmayan, ama tl yükleyince ard arda 10 tane mesaj atan Turkcell'e sesleniyorum. Beni param için mi seviyorsun?

1. sınıfta: Ben Stella olucam sen Bloom ol.
5. sınıfta: Ben Gülçin olcam sen Cemre ol.
Şimdi: Ben edebiyatı çözeyim sen matematiği kanka.

Madem ki ellerimizi yıkadıktan sonra havluyla siliyoruz, ee bu havlular niye kirleniyor o zaman?

Bizim çocukluğumuzda göze aldığımız en büyük risk dayak yiyeceğimizi bile bile ekmekten kalan para üstünü yemekti.

Emir saçını 3 numaraya kestirince karizma biz kestirsek kro adalet mi bu?

Akasya durağıyla o kadar dalga geçtiniz, eğlendiniz ve istediğiniz oldu, ekranlara veda etti. Peki mutlu musunuz şimdi? Ben mutluyum.

Nutella'ya neden son kullanma tarihi koyarlar anlamıyorum zaten ertesi gün bitecek.

100 kıza sorduk gidenin ardından koşarmısın? diye. 1 popüler cevap aldık. Saçlarım bozulur şekerim -,-

+ Anne
- Efendim
+ Baba
- Efendim
+ Dede
- Efendim
+ Gördüğünüz gibi ben hepinizin efendisiyim, akıllı olun.
BABA VURMA BABAAA

Iphone 5'in bilindik bir özelliğide yine benim onu alamıyor olmam.

Uçakta namaz vakti hostesi çağırıp yavrum pilota söylede uçağı kıbleye çevirsin namaz kılıcam diyen amcaya bir alkış.

Bu kadar face'de dolaşmamıza rağmen eve zayıfsız bir karne götürebiliyorsak yetenek biziz.

Geçen otobüse bindim arkalara doğru ilerliyorum. Gittim oturdum, karşımda bir kız. Naber ya? dedi. Şaşırdım tanımıyorum etmiyorum. İyiyim senden? dedim. Nereye gidiyosun falan filan konuşurken bi baktım kız kulaklık takmış öyle telefonda konuşuyor. Çevirdim kafamı cama, kendime küfrettim.

Acaba Emir'in yolu asfalt mı? Yo yani merak ettiğimden soruyorum.

Geri