Eminem'in kızı evlendi

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
51 yaşındaki Eminem, yeni evlenen kızı Hailie Jade Scott'a, çeyiz hediyesi olarak 8,6 milyon sterlin değerine lüks malikane hediye etti.

damat evde kafa ütülüyordur şimdi "malikane alacağına parasını verseydi kim karşılayacak bunun masraflarını her ay" diye. kızı da 3 vakte kadar eminem babaya konuyu açıp aylık 50k usd koparır. lose myself.

Eminem'in özel hayatını bilemem ancak rap konusunda en önemli isimlerden birisidir ve kazandığı parayı fazlası ile hak etmiş görünüyor.

çeyiz hediyesine bak
vay arkadaş

Coook güzel kızı varmış ama oğlan at hırsızı gibi. Ben olsam hayatta böyle bir hediye vermem. Elin oğlu trampet çalsın diye milyon dolar bağışlamam. Çalışsın kazansın ailesine baksın lavuk.

Coook güzel kızı varmış ama oğlan at hırsızı gibi. Ben olsam hayatta böyle bir hediye vermem. Elin oğlu trampet çalsın diye milyon dolar bağışlamam. Çalışsın kazansın ailesine baksın lavuk.
Miras olarak yine kalacak nasılsa ve ayrıca damat da zengindir.

Vay be, bazıları da hazıra konmasın kendi çalışsın haketsin diye mirastan men ediyo

Damada asla yüz vermem. Sürekli tekmelerim
Kızını emanet edeceğin için eminim ki damadını çok seveceksin. Sen zaten baştan hoşlanmazsan damadın işi zor ancak güvenini kazanırsa bence üçü beşi aramazsın.

hediyeye odaklanıp moral bozmak yerine fotoğrafa odaklandım ve soruyorum fotoğrafta eminem var mı yok mu? hangisi damat? sağdaki killa hakan hakan olduğuna göre herhalde diğeridir...

Bu sarkiyi yaad edelim , kizi daha kucukken birlikte soyledikleri bir parcadir;
Dusunsene eminemin damadisin ve agir bir diss yiyorsun tek yanlista!

Geri