Emine Erdoğan kimdir ?

Konu sahibi son olarak 2600 gün önce görüldü
Bu karının kapanma şekli de bana hep Kenny'i hatırlatmıştır ..

images

"Kari" demesen iyiydi abi :)

ALLAH ALLAH !! Karı kelimesi neden rahatsız etti sizi ?
Ama nikah memurunun yanında Karı-Koca cümlesini duysanız rahatsız olmazsınız :)
Bakın sözlük anlamı ne diyor ; Bir erkeğin evlenmiş olduğu kadın, eş, refika, zevce

ALLAH ALLAH !! Karı kelimesi neden rahatsız etti sizi ?
Ama nikah memurunun yanında Karı-Koca cümlesini duysanız rahatsız olmazsınız :)
Bakın sözlük anlamı ne diyor ; Bir erkeğin evlenmiş olduğu kadın, eş, refika, zevce

Kacmak icin güzel bi yol bulmussun da ciks, herkes ve sende o "kari" kelimesini hangi manada söyledigini gayet iyi biliyosun :)

Anlamı bu yazdım .. Bende ki anlamı da beni ilgilendirir ..

Demek ki herkes istedigi lafi istedigi gibi kullanir, "söyledigim söz sadece beni ilgilendirir" der cekilir kenara.
O zaman abi kusura bakma, bu zamana kadar dinimize ve degerlerimize edilen laflara hic kizmaya hakkin yok. Onlarda benim söylediklerim beni ilgilendirir der ve kenara cekilir..
Sen bari örnek ol burda ki herkese. Öyle olmani dilerdim en azindan.
Bu elestirimi de, sana saygi duydugum icin yaptigimi belirtmek isterim, umarim beni yanlis anlamazsin :)

Tek sucu başbakan eşi olsa gerek .İnsanlar başbakana olan kızgınlıklarını eşinden çıkarmasalar iyi olacak.Bana göre gayet asil duruşlu zarif ve güzel bir bayan ve her şeyden önce o bir anne.

Eleştirini doğru bulmuyorum hele verdiğin kıyaslama baştan aşağı yanlış .. Ne zaman nerede neye nasıl tepki vereceğimi de senin değerlendirmene göre yapacak değilim .. Dini değerler ile emine'nin tesettür şeklinin de bir alakası yoktur ..

Eleştirini doğru bulmuyorum hele verdiğin kıyaslama baştan aşağı yanlış .. Ne zaman nerede neye nasıl tepki vereceğimi de senin değerlendirmene göre yapacak değilim .. Dini değerler ile emine'nin tesettür şeklinin de bir alakası yoktur ..

Ben senin tesettüre elestirmene bir laf demedim ki. Sadece bir bayana olan üslubuna takildim ve sonrada "benim söyledigim beni ilgilendirir" demene.
Yani bunu herkes yapar o zaman demeye calistim.

Ne haddime yoksa benim senin dedigin gibi tepkine karismak.

Neyse sen yine de kusuruma bakma.

Kardeşim herkesin değer yargısı başkadır .. Emine için şu ya da bu eleştiri yapamam ama kapanış şekline benzetme yaptım sadece ve bunu yaparken karı kelimesini kullandım gayri ihtiyari .. Büyütülecek bir mevzu bile değil ..

bi sus emine cikisindan sonra acimaya basladigim insan.

First lady degil Diyenler Artik first Lady.asdfgjk

Geri