Emektar

Konu sahibi son olarak 2403 gün önce görüldü
Benim bu bilgisayara takıntım oldugunu bilenler vardır burada bende geyik olsun diye çektim 2004 te ilk gelmişti zaman içerisinde miadını dolduran parçaları bir şekilde temin edilip takılmıştı ... Buda geçen yıl 3 tane ayrı kasadan oluşturuldu benim bebegimin parçalarıda var tabisi ...Kardeşim sagolsun bu işlerden anlar hemen dedigimi yaptı... Bu kasayı gören şu soruyu hep soruyor bunun bagırsakları neden dışarda :D Demekki sebebi var ki dışarda .. :p Dünde sürekli bilgisayar kapanıyordu bayagı bir sohbeti geçti forumda sebebini bugün buldum şu üsteki kutucuk varya benim bilmedigim o parçanın içindeki fan çalışmıyormuş ısınıncada kapanıyormuş :) bugün baktım tesaduf gözüme çarptı kalemle dokununca deliklerden çalıştı şuan kapanmıyor umarım bi 20 yıl daha bu kasa benle olur evlenincede götürcem vazgeçmem :D
işte takıntım asla vazgeçmem :D
UpRTgZA.jpg

HORkp5H.jpg

eCwM0dP.jpg

Benim bu bilgisayara takıntım oldugunu bilenler vardır burada bende geyik olsun diye çektim 2004 te ilk gelmişti zaman içerisinde miadını dolduran parçaları bir şekilde temin edilip takılmıştı ... Buda geçen yıl 3 tane ayrı kasadan oluşturuldu benim bebegimin parçalarıda var tabisi ...Kardeşim sagolsun bu işlerden anlar hemen dedigimi yaptı... Bu kasayı gören şu soruyu hep soruyor bunun bagırsakları neden dışarda :D Demekki sebebi var ki dışarda .. :p Dünde sürekli bilgisayar kapanıyordu bayagı bir sohbeti geçti forumda sebebini bugün buldum şu üsteki kutucuk varya benim bilmedigim o parçanın içindeki fan çalışmıyormuş ısınıncada kapanıyormuş :) bugün baktım tesaduf gözüme çarptı kalemle dokununca deliklerden çalıştı şuan kapanmıyor umarım bi 20 yıl daha bu kasa benle olur evlenincede götürcem vazgeçmem :D
işte takıntım asla vazgeçmem :D
UpRTgZA.jpg

HORkp5H.jpg

eCwM0dP.jpg

akşam akşam fena güldüm :D evet bundan dolayı kasa çalışmaz ve emin ol kasa fanı ise sorun hemen birtane alınıp takılabilir ve eskisi gibi çalışır abim 15 senelik bilgisayarı o kadar çok parçasını yenilediki artık ordan biliyorum ve ona dokunayım dahi deme elektrik çarpabilir başıma geldi :D Sorun bu küçücük şeyse senin kasa bir 5 sene daha yaşar başka yerinden sorun çıkmazsa :D Ama o kasa fanını mutlaka değiştirin bu arada kasa efendi ellerinizden öperim kedi gibi 9 canlısınız efem :zuha:

Eueheueheueue :)

@Tatlı :D Kasa harika duruyor bence çocuklarına da bu kasadan ders çalıştırırsın :D

Eueheueheueue :)

@Tatlı :D Kasa harika duruyor bence çocuklarına da bu kasadan ders çalıştırırsın :D

:D değil mi bende öyle düşünüyorum :D torunlarıma miras bırakcam :D

akşam akşam fena güldüm :D evet bundan dolayı kasa çalışmaz ve emin ol kasa fanı ise sorun hemen birtane alınıp takılabilir ve eskisi gibi çalışır abim 15 senelik bilgisayarı o kadar çok parçasını yenilediki artık ordan biliyorum ve ona dokunayım dahi deme elektrik çarpabilir başıma geldi :D Sorun bu küçücük şeyse senin kasa bir 5 sene daha yaşar başka yerinden sorun çıkmazsa :D Ama o kasa fanını mutlaka değiştirin bu arada kasa efendi ellerinizden öperim kedi gibi 9 canlısınız efem :zuha:

yok yok hallettim düzeldi :D kardeşim gelince iyice bakar :D kesinlikle öyle çalışan bi fan bulur kardeşim arkadaşlarından alır takar para vermeye gerek yok :F herkes laptop alınca eski pc kalıyor :D çalışmamasının sebebi kardeşim geçen haftasonu okula gitmeden önce içini temizledi o yüzden bi sorun var sanırım :D

:dusun:

Neden her yeri siyah değil

Buda geçen yıl 3 tane ayrı kasadan oluşturuldu benim bebegimin parçalarıda var tabisi ...Kardeşim sagolsun bu işlerden anlar hemen dedigimi yaptı...
demiştim :D
DVD rom vardı onun altında cdrom vardı bozulunca yerine iki ayrı rom taktı :D en alttaki digeri boşta duruyor yedek :D
en üstteki dvd rom altındaki lg marka cd rom altındaki boşta onun ne oldugunu bende çözemedim asus marka cd rom galiba emin değilim :D

toplama kampından geldiği için :zuha:

bak bak cevap vermiş kendi ilk kasamızda toplamaydı ama herşeyi siyahtı bunu kendimiz yaptıgımızdan ne bulduysak taktık :D azcık hüzünlü olunca yeni baştan yaptırması zor olmadı :D

demiştim :D
DVD rom vardı onun altında cdrom vardı bozulunca yerine iki ayrı rom taktı :D en alttaki digeri boşta duruyor yedek :D
en üstteki dvd rom altındaki lg marka cd rom altındaki boşta onun ne oldugunu bende çözemedim asus marka cd rom galiba emin değilim :D

toplama kampından geldiği için :zuha:

Tamam da bunların siyah olanları da var :dusun:

Neden ikiniz birden saldırıya da geçtiniz yahu
blink.gif
Korktum şimdi ben
dry.gif

Tamam da bunların siyah olanları da var :dusun:

Neden ikiniz birden saldırıya da geçtiniz yahu
blink.gif
Korktum şimdi ben
dry.gif

:D almadık çünkü onlarla idare 3 tane kasa vardı evde 2 si siyah biri beyazdı :D yok bea ne saldırısı :D

Harbimi bu kasa dışardamı geziyor girmediği tozlar daha çok giryordur buna :D saan bir haberim var bu 20 yıl daha yaşamaz yaşasa bile sen bunu artık kullanmak istemessin :p geleceğin kasaları kesin ufacık bişey olur :D

Harbimi bu kasa dışardamı geziyor girmediği tozlar daha çok giryordur buna :D saan bir haberim var bu 20 yıl daha yaşamaz yaşasa bile sen bunu artık kullanmak istemessin :p geleceğin kasaları kesin ufacık bişey olur :D

laptop notebook :D bunlarda var ama bu benim takıntım çok seviyorum vazgeçemiyorum bozuldugu zaman çok aglamıştım :D girsin 15-20 günde bir silinir süpürge ile içi çektirilir dayanacak dayanmak zorunda :D evet öyle 2007den buyana hep açıktı :D bir şey olmadı

Dışı karizmaymışta içini qörmeyeydim iyiydi :lelele:

tamam :p
eqer hamaratsa bizim emektar Casper alalım :D:D

alalım bizim kıza gerçi kardeşim düzeltirken hadi oglum hadi oglum der ama ben onu kız olarak görüyorum :D hahahaha xD

Hayırlı işler efendim, nice mutlu mesut yıllara inşallah kasanızla:D

Geri