emekli olmadan emekli depresyonuna girdim

• Kullanıcı Oggy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
arkadaşlar merhaba. ben oggy, 24 yaşındayım, giresunda yaşıyorum, öğrenciyim, 40 bin tl kredi borcum var. sizlere son birkaç haftadır yaşadığım bir durumu anlatacağım.

kolay kolay bir takım triplere giren insan değilim, hiç de olmadım ama böyle hayattaki bütün amaçlarınızı aslında gerçekleştirmemiş olduğunuz halde gerçekleştirmiş gibi hissettiğiniz zamanlarınız oluyor mu. yapmayı sevdiğiniz her şeyden sıkıldığınız ya da yapmak zorunda olduğunuz şeyleri yapmak istemediğiniz, bütün gün evde oturmak istediğiniz? benim oluyor. mesela foruma giriyorum, bakıyorum herkes futbolcunun açtığı konularda çok eğleniyor, ben eğlenemiyorum hatta hiçbir konuya yazasım bile gelmiyor. en sevdiğim yutup kanalı olan ayşe yıldız'dan bile zevk alamıyorum, mega dev kinder joy falan yerine keşke kaktüse oturdukları eski video konseptlerine geri dönseler. neyse. biraz sosyalleşeyim, dışarı çıkayım diye şu sinemia karttan aldım 3 sinema hakkımdan birini kullandım 2si duruyor, süresi doluyor haftaya, sinema bile bu depresyona çare olmadı. sinemayı geçtim müzik dinlerken bile canım neyse dinlemek istemiyor, sürekli yalın - ah be kardeşim geçiyor aklımdan. kız arkadaşı falan öneren oluyor (büyük ihtimal siz de önerecektiniz ehehe), bıktık oggy senin bu yalnızlığından diyen oluyor kendimi hazır hissetmiyorum, çünkü bu konuyu çok ciddiye alıyorum. he bir de şey gibi hissediyorum sanki aynı günde iki gün aynı anda olmuş bitmiş gibi. inş size de oluyordur çünkü ben dün girdim yılbaşına.

cevaplarınızı; emekli deseni gömleğimi giyip, emekli kuruyemişimi yerken (çekirdek yoktu kavurga koydum) bir emekli edasıyla oturduğum cam önünden bakarak bekliyorum. tşkler.

(fotoyu siyah beyaz koysam daha iyi mi olurdu acaba. adashfajdfa)

Moderatör tarafında düzenlendi:
mesela malumata bakın kavurgadan bile hayat sevinci çıkardı kendine. :cici:

ya herifler uzaya cikiyo biz hala kredi borcundayiz be kardesim.

asdhajaja blid date ile ilgili çekincelerimden bahsetmiştim ama sende işe yaramasına sevindim iç oğlanı. :cici:

Evlenince geçer diyorlardı burs borcu için geçmiyor mu?

Ben 60 yaşında emekliliği dolmuşda borçları olduğu için fazladan mesai yapan mecburiyetten emekli olamayan Yahya amca gibi hissediyorum kendimi o yüzden zengin olmak şart

oggy kyk borcu ölünce de siliniyo kankim aklında bulunsun:tatlı:

Oggy, ciddi oldugunu dusunerek birkac oneride bulunmak istiyorum.

Yuksek lisans malesef boyle bir etki yapabiliyor insanlarda, cevremdeki arkadaslarda da cok gozlemledim. Kesinlikle, isinin disinda bir ugras bulmak zorundasin. Ozelllikle de evden calisiyorsan, disari cik, cafede calis, kutuphaneye veya okula git bilemiyorum. Mumkun oldugu muddetce de farkli zevkleri olan insanlarla konusmaya calis. Kendini geri cektigin muddetce, bu sorunun daha derinlesebilir. O degil de ben niye bu kadar ciddili yazdim bu konuya ya :D Severiz seni Oggy, umarim sakadir yoksa senin emeklilik moduna girmeni hic istemem : ))

Klasik fakir depresyon belirtisi :D Sana tek tavsiyem Giresun dan kurtul açıl açılabildiğin kadar :D

Kırşehir’de ev arkadaşımın, bir arkadaşı; sürekli Oggy nin avatarı gibi fotolar üretiyor. Bazen foruma bakarken, sen o musun, diye düşünüyorum. Bu da benim bunalımım. Haydi iyi geceler.

Kendine kücük süprizler hazirla

Ah oggycim ben yillardir boyleyim :aeg:

Bir de simdi bir suru tavsiye gelicek, onu yap bunu et diye. Sen bunlari zaten biliyosun, baskasi sorsa sen zaten daha fazlasini bile onerirsin. Ama canin hic birini yapmak istemiyor dimi :nopsrn:
Neyse takip edeyim de depresyondan cikarsan bana da umut isigi olursun .p gerci canim da hic cikmak istemiyor, cok useniyorum .p

O deprasyondan bende de var kardeş. Bitmek bilmiyor haftalardır.

Biz ölmeden mezara girmişiz , haline şükret...

[TWEET]1074108095184429058[/TWEET]​

Küçük sıkılmış heralde... .p

[buraya karikatürü koymuşum gibi düşün.jpeg]

jYrlOT.jpeg

Geri