Emekli olduktan sonra nerede yaşamak isterdiniz?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Türkiye' i sevmekle o ülkeyi yöneten canileri sevmemeyi bir tutuyorsun galiba. Ben aç kalmam oradakiler düşünsün. Paşalar gibi yaşarım Serçe, umarım sana da nasip olur iyi yaşamak.
Ay resmen ezikledi lafını vurdu ve yol verdi :(

henüz karar veremedim
önceden ege akdeniz tarafıydı

İsviçre’ye göre söylersem Antalya’ya taşınırdım..
Tabi Türkiye’den emekli olanlar için emekli olduktan sonra tekrar sıfırdan hayatta başlamak seçeneğinden başka bir çarenin olmadığını da seziyorum..emekli maaşı yetmiyor yarı ölü halde iş bulup çalışmak gerekiyor..
Nereye nereye göre söylersen? Neyse karaktersiz milletlere göre hiç birşey deme. Biz bizi sevelim. Bize bizden başka dost da, vatanda yok...!

Sen kafa yaptığımı mı sanıyorsun :) TV'yi boykot etmiyorsan eğer cevabın insanın değeri olan bir yer olmasını tercih ederim demeni beklerdim. Ben o adi batı zihniyetine ancak tükürürüm.
Düşmanı dışarıda arama kamo 15 temmuzu Yunanlar yapmadı biliyorsun demi?kardeşim dostum dediklerin yaptı..önce sen Yahudilerin bulduğu sosyal medyaları kullanma boykot yapacaksan düzgün yap

Kamil ağa gene gereksiz yere çok kasmış kendisini.

Ben sahil kadınıyım ama nerdaaa.

Emeklilikte Kaş'a takılanlar'dan olmayı isterim . Denizi uzaktan severim, iyot kokusunu severim, denize girmeyi sevmem, ben balık mıyım? Atarız oltamızı, Allah baba ne kısmet ederse afiyet olsun.

daima misssstanbul'umm üsküdar'ımmm boğaziçimmm
gençlikte yaşlılıkta ♡

Dalaman'a yatirim yaptik Amasya diyordum ama artik Dalamanliyiz emekliligimizde

Geri