Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Emek vermeden kazanılan para insanı mutlu eder mi?
Öncesinde emek vererek kazanan biriyse eder ama sürekli en başından beri emek vermeden kazanıyorsa onu her türlü para memnun etmez bence farklı arayışlar içine girer artık
Emeksiz kazanılan para derken mesela? At yarışı,sayısal loto, milli piyango, iddia vb gibi mi? Alın teri olmadan kazılan para mı? Hakkı olmayan ya da kul hakkı gibi mi? Şahsen bana piyango vursa çok feci harcarım.
ben normalde erkek kuaforuyumve web tasarımcıyım ancak kazancımın coğu ıddıa oyunlarından ben mutluyum para kazanmakdan ister baziları pis para desın isterse Haram para desin. Ben kimsenın ırzına parasına göz dıkmediğim sürece kımın ne dediği umurumda değil.
Madem iddia`dan gelen para pis neden devlet oynatıyor.