Lila
Platin Üye
-
-
-
-
-
Kim bilir belki ablasi acmak isterdi konuyu ama tutamadim bir kac sözler karalamak istiyorum senin icin cok güzel sözler beceremem ama deneyecegim :dyg:
Cok kisa süredir tanissakta veya konussakta sohbetinden keyif aldigim birisi..
Insan hic sIkIlmiyor sohbetinden üstelik susulmuyor bir sekil konusuyoruz :cici:
Basta nick ile sempatik gelen daha sonra da sIkI bir takipcim olan canimmcim..daha az seyler cikartabildik ortak yönlerimiz icin ama Illa ki cogalacaktir bundan eminim :cici:
cok güzel yürekli ..Cana yakin....vefali ..yardimsever ..iyimser..tatli dilli ve en önemlisi benim Moral küpüm oldu su bir kac gün de
seninle tanistigim icin cok mutluyum :srl:
Allah gönlüne Göre versin herseyi..mutlulugu hakkeden biri hemde fazlasiyla :srl:
Dilerim ki hep böyle güzel anlasir gideriz güzel gözlüm :kiss:
@ Ev Kuşu
:dyg:
Cok kisa süredir tanissakta veya konussakta sohbetinden keyif aldigim birisi..
Insan hic sIkIlmiyor sohbetinden üstelik susulmuyor bir sekil konusuyoruz :cici:
Basta nick ile sempatik gelen daha sonra da sIkI bir takipcim olan canimmcim..daha az seyler cikartabildik ortak yönlerimiz icin ama Illa ki cogalacaktir bundan eminim :cici:
cok güzel yürekli ..Cana yakin....vefali ..yardimsever ..iyimser..tatli dilli ve en önemlisi benim Moral küpüm oldu su bir kac gün de
seninle tanistigim icin cok mutluyum :srl:
Allah gönlüne Göre versin herseyi..mutlulugu hakkeden biri hemde fazlasiyla :srl:
Dilerim ki hep böyle güzel anlasir gideriz güzel gözlüm :kiss:
@ Ev Kuşu
:dyg: