Elveda Reisim.

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
FWMOqX.jpeg

gerçek değil demi bu yani bu kadar delirmedik demi daha yani bir ölünün resmini çekip sosyal medyaya atıp siyasete malzeme yapacak kadar kafayı yemiş olamayız

CHP li mi bu şahîs?
Yada HDP li mi?

Apoyu devlet baba koruyor orasını boşverinde galiba gerçek malın biri çekip paylaşmış

cemal amca olsaydı, önce güldüm sonra bastım eksiyi derdi kesin.

Apoyu devlet baba koruyor orasını boşverinde galiba gerçek malın biri çekip paylaşmış

apo geberirse ki bir gün elbette olacağı o doğu iyi karışır karıştırırlar orası net
neyse konu bu değil
yabani hadi o mal çekmiş atmış sen niye paylasiyon ki sen bir yabanisin biz seni böyle tanıdık bildik

apo geberirse ki bir gün elbette olacağı o doğu iyi karışır karıştırırlar orası net
neyse konu bu değil
yabani hadi o mal çekmiş atmış sen niye paylasiyon ki sen bir yabanisin biz seni böyle tanıdık bildik

Türk islam cemiyetini biliyon mu işte kökü ordan geliyor neyse derine inmeyelim forum bu araalr sıkıcı ondan milleti kışkırtmada üstüme yok

Türk islam cemiyetini biliyon mu işte kökü ordan geliyor neyse derine inmeyelim forum bu araalr sıkıcı ondan milleti kışkırtmada üstüme yok

bak doğru bir kelam ettin şimdi :) son cümlede yani forum sözünden sonrası doğru tesbit bütünüyle :)

Isme göre oy.
Türk bi yasima daha girdim.

director, yabani, jesse; hepinizi tanıyor olum bu. kim bu süreyya?

Olum ne buranın muhtarı o hanımağası dört parti birden tutar

Post mortem resimleri paylaşan insanlarin,nekrofili bir karekter yapisi olma ihtimali cok yüksek.

Benim gözümde herkes ölü ondan bu tür yakıştırmalara aldırmam

Canli görünmeleri zaten uymaz nekrofil.

Geri