Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Elveda! Adına AŞK dedigim dil sürtüşüm... Elveda! Kalbimin kaza sonucu kazandıgı
Bir rüzgarla başlamıştı sana olan aşkım..
Ve yaz yağmurlarının serinliğinde filizlenip güneşe gülücük satmıştı gözlerinin elalıgında...
Ne beyaz bi atın vardı, ne de hayaller ülkesinin prensiydin..
"Peki ben sende neyi sevdim?" diye sorma boşuna kendine.
Ben sende imkansızlıgı sevdim,elimi uzattıgımda tutabilecek kadar yakın olmana karşın şafak vakti kızıllıgının ikametindeki ufuk kadar ulaşılmaz oluşunu sevdim.
Bilmedim, tanımadım, tenine bir kere bile olsun degmedim severken.
Ben sendeki uçurumdan hayata bakabilmeyi sevdim.
Gözümü kapadım sevdim; açtım sevdim; ölümler tattım o zaman bile sevdim.
Ama sevdigim sen degildin.
Ben sendeki beni aramayı sevdim.
Bir kapı tokmagı yakınlıgındaki ıraklıktın benim için;gurbettin, vuslatı çok uzak olan; gurbette olan ne bendim ne de sen..
Özledigim, hayalimdeki sendin.
Sen sadece benim hayallerime bir kılıftın, ela iri gözleri olan deli dolu serserimdin..
Yıkıldım.
Ama yine sevdim!
Agladım imkansızlıga.
Ama yine sevdim!
Seni tanımadan sevmek, teninin kokusunu bilemeden kokuna hasret kalmak.
Sen bilmezsin sensizligin acısını çünkü sen hiç sensiz kalmadın ki!!
Halbuki ben sensizlige aşık olmuşum.
Yudumladıgım zamanda gözüm kapalıyken kaçırdıgım çok şey varmış.
Seni gözü kapalı sevmenin acısıymış hissedipte anlam veremedigim burukluk kalbimdeki...
Ama anladım ki sen benim için kaldırım taşındaki çocuklugum kadar uzakmışsın.
Yakaladıgım kuşun özgürlüge olan sevdası bile daha hakedilebilirmiş gökyüzünün maviliginde...
Seni tanımak o kadar agırmış ki ve o kadar can yakıyormuş ki gözyaşım avcumda duran hayallerimi silip süpürdügünde anladım. Senin bendeki sana hiç benzemedigini ben gözümü güneşe inat açtıgımda anladım.
Yüregim sana karalar baglarken ben hayal kırıkları arasında çocuklugumu ararken anladım meger ben sevmemişim seni...
Bir yanılsama, bir yanılgı ya da hayaller aleminde bir rüya..
Ne dersen de buna!
Ne kadar bedeli agır olsa da ne kadar ben çocuklugumu satsamda bana anlamsız bakan ela gözlerine anladım nihayetinde AŞK bu olamaz!!
Sen degilsin bekledigim 4 yıl boyunca sen degilsin avcuna umutlarımı, tenine sıcaklıgımı bırakacagım yabancı..
Ugruna yapraklar harcadıgım, kalemler tükettigim, harfleri yorup cümlelerin üstüne mana agırlıgı yükledigim çocuk.
Ben sana gözüm kapalı duymuşum yanılgılarımı, hasretimi, sensizligimi..
Hep hep dilimin ucundaki bir türlü söyleyemediklerim arasında sakladım "seni seviyorum" ları..
Şimdi düşünüyorum da iyi ki diyememişim, iyi ki dilimin gücü yetmemiş saklanmışlıklar sandıgını açmaya...
Bilmeden bir aşk yaşadın belkide kulak çınıltıları arasında.
Artık sormuyorum kendime "duysa ne der?" diye.
Çünkü artık sıradanlaşmış bir yaşanmışlıksın benim için,ders alınası bir hata bile degilsin.
Bundan sonra seni anan kelimeler anlamsızlıklar içinde aylak aylak dolaşıyor olacak.
Bir kapısın artık; hayatımın geçmişinde kapatılan..
Gün gelir de merak edersen içerde yaşanılanları boşuna bakma paspasın altına.
Anahtar orada degil;anahtarı güneşe aşık olan bir yıldıza verdim tanımadan sevmenin yalan oldugunu görsün diye...
Hayatımın aglama duvarında sana akan gözyaşlarım yok artık elveda...
Elveda! Sebebinden Eros\'u gücendirdigim kalp yanılgım...
Elveda! Adına AŞK dedigim dil sürtüşüm...
Elveda! Kalbimin kaza sonucu kazandıgı yarabandı...
Elveda sana aşkım Sakın ola nazlı can sakın üzülmeyesin Darılmadım darılmam ben sana kırılmadım Canım doğru olanı seçtin bu doğal hakkın Özgürlük senin hakkın elveda sana aşkım Daha iyi şeylere laiksin sen sevgilim Sen Seçimini yaptın ayrıldın doğru ettin İnşallah mutlu geçer nazlım bütün günlerin Neşe seninde hakkın elveda sana aşkım Dertlerin benim olsun Ahu gözlü ceylanım Dargın değilim canım sana yemin ederim Ben senin için yarim dualar edeceğim Mutluluk senin hakkın evlada sana aşkım
Ben'li çilelerin, ben'li pişmanlıkların bitti artık. Dilediğince özgürsün... Mavi gökyüzünün altında istediğin düş ülkelerine kanatlanabilir yüreğin... Dilediğin mevsimlerde delice ıslanabilir gözlerin... Bana çıkan tüm yolları adres defterlerinden sil artık.. Adımın üzerini kalın harflerle işaretleyip kaldır beni hatıralarının en tozlu raflarına...
Bana dair tek bir satır kalmasın , tek bir cümle olmasın dudaklarında. .
Madem sana acı çektiriyorum, madem ben sende pişmanlığı anımsatıyorum bırak bitsin bu çile.. Ben sana acı çektirmek için gelmemiştim.. Ağır yaralı yüreğine umut diye girmiştim oysa.. Şimdi sende " kanayan pişmanlık " olmuşken unut beni... Hiç yaşanmamış say yaşananları.. Ben'li hatıraların üzerine karanlığı ört ve kapat tüm perdelerini. .... Bana kattıklarını, bana bıraktıklarını topla yüreğimden...
Sözlerini, yeminlerini sök dudaklarımdan. ..
Ama bir şeye dokunma ne olur... Seni " sen " diye seven yüreğime dokunma... Dokunma, acıtır yalnızlığım yüreğini.. Dokunma, kanatır diz boyu karanlığım o ince dudaklarını... Hayatımda yenilmeye alışmışken senin yenilgine de alışırım ben... Ben nice yürekte canlı canlı gömüldüm senin zaferlerine de alışırım sevgili....
Bırak dokunma kanayan yaralarıma..
Cennet kokulu tenini sıçramasın kirli yüzümden akan yalnızlıklarım. .. Daha fazla acıtmasın pişmanlıklarda avutulmuş hatıralarım... . Topla cümlelerini dudaklarımdan. .. Her şey bitti artık... Ve her şey bitmişken, sana git demeyeceğim.. ..
Gitsen de tek bir kelime bile etmeyeceğim.. Susmalıyım. Susuyorum... En derininden, en acısından suskunluğumda saklı cevaplarım sevgili... Belki de tüm cevaplarım soruların da saklı....
....Bana kalan acıları, bana bırakılan yenilgileri- sevgin için bedenimi yüreğimi semer bileceğim - sırtıma yüklenip gidiyorum... Kapıyı aralamana gerek yok sevgili..
Sana geldiğim yollardan gitmeyi de bilirim ben.... Gerek yok " en iyisine sen layıksın " sözleriyle avutulmuş devrik cümlelere... Ben iyi bilirim tozlu yolları.... Gidiyorum , tüm zaferlerin başkumandanı olarak ayrılığın ganimeti olarak tüm hatıraları yakabilirsin. .
Ben'li tüm yaşananları da unutabilirsin. .. Artık söze gerek yok... Gitmeliydim ama bu kadar erken değildi.. Gidiyorum bir bedende " yüreksiz " yaşamayı öğrenmeye gidiyorum.. Gidiyoru m öznesi çalınmış cümlelerde
sana " susmaya " gidiyorum... .
Biliyorum sen bensiz de yaşabilecek kadar güçlüsün.. Hayata kaldığın yerden devam edeceksin
...Noktasız, virgülsüz...Oysa ben.. Oysa ben yaşadıkça hep bir eksik vereceğim sabah ictimalarında. . Hep bir sen eksik olacak nefes almalarım.. Artı k öznesiz paragrafların içinde yarım cümlelik olarak adam sayılacağım... Artı k ben " sensiz " varolacağım... .
Topla cümlelerini dudaklarımdan. . Bana vaat edilmemiş yarınlarımı da yanına al... Bir de benimle yaşadığın mutlulukları. Bir de sana yazdıklarımı.Kötü bir gününde gözyaşlarını kurulamak için kuru bir peçete niyetine kullanırsın senli satırlarımı...
Unutmadan bir teşekkür borçluyum sana; kısa bir süreliğine de olsa yarımlığımı, yalnızlığımı unutturduğun için
...Ve de yaşattığın tüm mutlulukların için.... Teşekkü rler sevgilim.... Giderken sakın ardına bakma... Gözlerin pişmanlıklarında, günahlarında kalmasın...
Sana paylaştırılmış her acına ben yüreği kefil gösterdim.. Sen yüzünü aydınlığa çevir sadece.. İnan bana bensiz hayatta seni hep mutluluklar bekliyor olacak... Çünkü sensiz bir yerde yaşarken bile her nefesimde bin dua saklı olacak sana...
Artık mutluluğa kanatlanma zamanın geldi sevgili... Bensiz olsan da;
Her güneş, gözlerine doğmaya,
Her rüzgar, saçlarında dolaşmaya gelecek...
Hadi git....
Varlığımda acı çekmektense,
Yokluğumda mutlu ol....
Çünkü; mutluluklar en çok sana yakışıyor sevgili...
"Topla cümlelerini dudaklarımdan. ..
Her şey bitti artık... Maviler kadar özgürsün artık...
Dilediğince uçabilirsin.. ..
Yolların hep Cennete çıksın sevgili...."
Elveda aşkım.. Elveda birtanem.. Elveda sevgilim! Elveda sana Sen gittin.. Bir zifiri karanlık, bir zından yalnızlığı, ağır bir boşluk bıraktın geride. Gittin ve dönmeyeceksin bir daha. Haklısın gidişinde, bu aşkı bitirmekte haklısın. Tek söz söyleyemedim. Yüzüne bakamadım. Karşında ağlamadım. Eridim, tükendim, bittim. Sonsuzlukta bir insan nasıl olur.. sesi soluğu nasıl duyulur?
Elveda aşkım.. Elveda sevgilim. Sen kendini hiç böyle gereksiz, böyle değersiz, böyle yapayalnız hissettin mi? Ayrılık ölüm kadar acı ve soğuk.Aynalara bakıyorum. Aynada gördüğüm ben değilim. Gözlerim cehennem ateşi.. dudaklarım mühürlenmiş. Ellerim titriyor. Yüreğim kızgın demirlerle dağlandı. Yokluğunun bedeli çok ağır sevgilim.
Sevinçlerim, hayallerim, umutlarım, renkli dünyam elveda.. Elveda yaşamak.. Yaşamın anlamı elveda. Kimse farkında değil yokluğunun. Sensiz ne hallerde olduğumu kimse bilmiyor. Anlamıyor yitip giden bir aşkın kederini.
Düne kadar en yücesini yaşadım mutluluğun, ayaklarımın altından kayıp gidiyordu toprak, denizlerin ovaların üstünde uçuyordum. Güneş kadar yakındı bana aşk. Güneş kadar sıcak ve parlak. Bıraktın birdenbire, kanatlarım kesildi. Hızla çakıldım yere, boşluğun içindeyim, şimdi hiçbir şeyim.Oysa dünyanın en zenginiydim. Bütün çiçekler bizim için açardı, bizim için ballanırdı meyveler, ekinler bizim için bereketli, sular bizim için çağlardı. Şimdi toz duman içinde kızgın bir çöldeyim. Yönümü yolumu şaşırdım. Sam rüzgarlarına bıraktım gövdemi, sürüklenmekteyim.
Sen bensiz nasılsın, bilmiyorum. Rahat mısın, mutlu musun, bu kadar çabuk beni unutur musun?.. Nasıl birden mazi olursun?
Düne kadar gözlerinden aşkı içtiğim, dudaklarında yüreğimi erittiğim, uğruna bıçaklar çekip dünyaya meydan okuduğum ey sevgili nerdesin? Kimlesin?.. kimlerlesin?.. Kimlerle oynaşır gönül eğlersin? Ben burada, terk edip gittiğin yerdeyim.
Elveda aşkım.. Elveda birtanem.. Elveda sevgilim! Elveda sana..