Elmadaki "Allah" yazısı

Konu sahibi son olarak 636 gün önce görüldü
Elmadaki "Allah" yazısı

Esenyurt'ta pazardan aldığı elmanın üzerine Arapça "Allah" yazısı gören vatandaş şaşkına döndü. Faruk Gülmez, poşetteki diğer elmaların çürüdüğünü, içlerinde sadece "Allah" yazısı olan elmanın sağlam kaldığını belirtti.

600838167242292e4c.jpg

Esenyurt Kıraç semt pazarında alışveriş yapan Gülmez ailesi elmada "Allah" yazısını görünce hayretler içerisinde kaldı. Elmada Allah yazısını kızının fark ettiğini söyleyen Faruk Gülmez," Hanımımla kızım Kıraç ilçesinde ki Esenyurt semt pazarına gitmişlerdi. Kızım Arapça dersi aldığı için o kadar elmanın içerisinden bu elma dikkatini çekti. Kızım elmayı bana gösterdiğinde 'Allah' yazısı yazıyordu. Ailecek çok şaşırdık" dedi.

Bir buçuk aydır elmanın çürümediğini söyleyen Gülmez, poşetteki diğer elmaların çürüdüğünü, içlerinde sadece "Allah" yazısı olan elmanın sağlam kaldığını belirtti. Birkaç tane alimlere gittiğini de ifade eden Gülmez, hocaya gittiğimde bana şu cevabı verdi: "Kaç nüfussanız elmayı o parçaya bölersiniz ve yersiniz. Allah size bir ikramda bulunmuş." Öte yandan mesleğinin aşçılık olduğunu belirten Faruk Gülmez, "Allah" yazılıyı elmanın muhafaza edebilmek için meyve jölesiyle saklamayı düşünüyorum" dedi.

allahın varlığını unutmamalıyız ve ona göre hayatımızı şekillendirmeliyiz.

Geri