elma kas yaparmı?

Konu sahibi son olarak 2611 gün önce görüldü
Elma özellikle antreman öncesi alındığında amoniasit bakımından zengin olmasından dolayı antremanda daha ağırlıklı çalışmanıza fayda sağlayacaktır. spordan 1 saat önce alınan elma spor sırasında size fazlasıyla enerji verecek daha performanslı çalışmanızı sağlayacaktır. bu sebepten elmayı yanınızdan ayırmamanız çok önemlidir. Fakat unutulmamalıdır ki akşamları yenilen elma içerisinde bulunan Peetin maddesi yüzünden sizi sürekli iştahlı tutacak ve sürekli yemek yeme isteği uyandıracaktır.

elma aminoasit peetin. sasirtti beni icerik

Şunu bilir şunu söylerim, antrenman sonrası çikolatalı süt içiniz deforme olmuş kaslarınızı yeniden kendine getirir bir şey daha, yağsız sütün içine lor peyniri ekleyiniz mikserde karıştırıp içiniz. Başka da birşeye gerek yok diyorum ben.

Muz kayısı şeftali bu meyvelerde fazlaca varmış.
Peetin maddesi doğru elma yiyince karnı acıkıyor insanın tok tuttuğu yalan.

ben aminoasit kismina takıldım kardes. hangi aminoasitler varmis bakcam birazdan =)

Şunu bilir şunu söylerim, antrenman sonrası çikolatalı süt içiniz deforme olmuş kaslarınızı yeniden kendine getirir bir şey daha, yağsız sütün içine lor peyniri ekleyiniz mikserde karıştırıp içiniz. Başka da birşeye gerek yok diyorum ben.

midemi bulandiriyosun .s.s

midemi bulandiriyosun .s.s

Süt ve lor peynirinin karışımı oldukça sağlıklı içimi ağır da değil.
Normalde içilecek bir karışım elbet değil ancak sıfır yağ ve kas liflerine olan katkısı yadsınamaz. Hatta mümkünse kaşık kaşık götürün loru.d

Süt ve lor peynirinin karışımı oldukça sağlıklı içimi ağır da değil.
Normalde içilecek bir karışım elbet değil ancak sıfır yağ ve kas liflerine olan katkısı yadsınamaz. Hatta mümkünse kaşık kaşık götürün loru.d

hala midemi bulandiriyosun, ben artik kahveye bile süt koymuyorum. çok degistim yea xd

Geri