Ellerinde para tutamayan burçlar

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti

Bu burçlar har vurup harman savuruyor! Ellerinde para tutamayan burçlar...​

Aslan​

Cimri burçların aksine en cömert burçlardan biri olan aslan burcu kendine ve diğer insanlara para harcamaktan hiç çekinmezler. Keyif insanı olan aslan burcu birikim yapma konusunda iyi değildir. Anı yaşayan hayatın tadını çıkaran aslanlar gezmek, alışveriş yapmak ve sosyal aktivite gibi etkinliklere para çokça para harcarlar. Parayı elinde tutamaması kendi için iyi ancak ailesi için pek iyi bir durum olmaz. Bu yüzden bazı sorunlar yaşayabilir.

Koç​

Cesur ve atılgan yapıları, her konuda ön plana çıktıkları gibi para harcama konusunda da liderliği üstlenirler. Beğendikleri bir şey olduğu zaman fiyatını ödemesini düşünmez o anda istiyorsa alır. Yeniliğe açık yapıları bu konuda da para harmalarına sebep olur. Risk faktörü onları korkutmadığı gibi iş ve yatırım konularında geri planda durmaz ve yeni iş yeri ya da yatırım yapabileceği bir yer gördüğü zaman çok hızlı bir şekilde parasını kullanmaktan çekinmez. Başarısız oldukları zaman pes etmez çok çalışır ve çok harcamaya devam ederler.

Yardımsever burç: Balık Burcu​

Manevi boyutları güçlü olan balık burçları yardım konularında ön plandadır. Maddi konulara önem vermez ancak konu yardım ve iyilik severlik olduğunda onu kimse tutamaz. Ellerindeki son parayı bile yardım konusunda harcamaktan çekinmezler. Ailelerine karşı son derece fedakarlardır. Dışarı çıkıldığında bir mekanda elini ilk cüzdana atan balık burcudur. Ayrıca sanatla ilgili etkinlikler ve eşyalara da oldukça fazla para harcarlar.

Keşif insanı: Yay Burcu​

Yay tam bir keşif insanı olduğu için sürekli planlı bir şekilde kendine geziler düzenler. Bu geziler için para harcamaktan hiç çekinmez hatta gezi boyunca yolda karşısına çıkan her ilginç objeyi satın alır. Her konuda özgürlüğüne düşkün yay burcu para konusunda da özgürlüğüne oldukça düşkündür. Asosyallik onlara göre değildir. Aksine sosyal olabilecekleri tüm etkinlikleri yapmak isterler. Dünyayı gezmek bu bu yolda bir ton para harcamak onları üzmez, aksine mutlu eder.

başak olarak
çok harcıyorum belki tezat düşebilir tutumlu vs diyorlar
biriktirme gibi kavramımım yok
yatırım felan derdim zamanında olmuyor arkadaş

biz koçların olmadığı masa yok yine .s.s
balık ve yayı bilemedim, hep en pintileriyle tanışmışsam demek :honk:

para evi hangisi ona bakmak lazım yükselen aslan olan bir balık olarak alakam yok,

edit: 2. ev başakmış ondan :emoji_snake:

Ben biraz savurganım. Bu doğru. Burçtan mıymış? Bir kere de iyi bir şey olsa bu yaylar kafamı kıracağımmmm…

Koç​

Cesur ve atılgan yapıları, her konuda ön plana çıktıkları gibi para harcama konusunda da liderliği üstlenirler. Beğendikleri bir şey olduğu zaman fiyatını ödemesini düşünmez o anda istiyorsa alır. Yeniliğe açık yapıları bu konuda da para harmalarına sebep olur. Risk faktörü onları korkutmadığı gibi iş ve yatırım konularında geri planda durmaz ve yeni iş yeri ya da yatırım yapabileceği bir yer gördüğü zaman çok hızlı bir şekilde parasını kullanmaktan çekinmez. Başarısız oldukları zaman pes etmez çok çalışır ve çok harcamaya devam ederler.

Bu benim : (

Geri