Ella'dan Nagmeler

Konu sahibi son olarak 3242 gün önce görüldü
merhaba..
evlendikten Sonra Buraya Nekadaar Ara verdigimizi Ortamlarin Degismesinden Anliyorum :) Kim Bu yeni Uyeler, Yada eskiler Nerde Bir Fikrim Yok :dusun:
Bazi Antipatik Olan Kisiler vardi En azindan Banlanmis Olduklarini Gorup "Oh be! sayfa Pisliklerinden Kurtulmus "Diyebiliyorum :)

Buralara Dönduk mu?? Hayir
Sadece Ziyaret :p
(Not: En kisa Zamanda Donedebiliriz :p ) Pasa Keyfimiz Bilir :asd:

Saolasin kardeşim Hosbulduk. Şöyle gece gece bir ziyaret edelim dedik :)
İyisinizdir inşallah.

Elladan nağmeler yazıldıysa buraya her nağmede benim adım geçecek demektir :p

Hoş geldiniz :) Huzurlu geceleriniz olsun

merhaba Conem
Sana Bir Dram Ornegi Soylimmi?
Mobilden Girmeme ve Yazamama Ragmen Bissuru Yazi Yazip Tam Yollamisken Netin Gitmesi Yazilarin Silinmesi dram Odulu Alir Vallaha! Cok Sinir oldum . hih:trip:

Merhaba Conem.
Yarin Misafirim var, Pazar Misafirim Var. Sali annemler izmire Donuyor. Carsamba Arkadasa Davetliyim Persembe Cuma Kaynanamlarda Olcam Yani Bu demek Oliyor ki
- Vurur Yuze ifadesi, Yorgunluga Hazirmisin Bitanesi.
Ayrica Sabah erken Kalkmamiz Lazim ama Biz Hala Uyumamakta Diretiyoruz. Acmis bizimki Kendi Yoresinden Bi kemence Muzigi Gece Gece Icim sisti .peh !:nee:

Merhaba..
Dün Kizkardesim Bugunde Annem ve Babam Gidicekler.. cok icim Buruk Aslinda. Annem 1 aydir Yanimdaydi.. Babam 10 gun Once rusyadan Kizkardesim Sinoptan vize bitimi Tatiline Gelmisti.. Ne Guzel eski Gunlerddki Gibi Beraberdik. Abim disinda .
simdi Yine Yalniz Kalicam.. Anne Baba Kardes Hasreti Baska be..
Keske izmirde Aileme Yakin bi yerde Otursaydim.. Belki onumuzdeki Yillarda Izmire Tasinadabiliriz, Dusunuyoruz Ama Hersey Nasip...

Kurban Oldugum Allah ramazani Yarilamayi Nasip etti. Guzel Gecen Ramazan Geceleri Bas agrisi ve buna bagli olarak Goze vurmasi Iskence Gibi olsada Cekmeye Deger.. Ramazan Davullari Basimda Caliyor Ne yazikki.. Imsaki 4 gozle bekler oldum , uyumak icin..

ah Fatih Hocam, Nasilsa Guzel sohbeti var. lakin bende bas agrisinsan dinlicek kafa yok gunlerdir.. Rabbim Magfiret ve kurtulus ayi olan Ramazani Cumlemize Hayirli Kilsin... Gelmisken Yazmasam.olmaz..

:hi:

ah Canım Ellam..
Komşular İftar Yemegi verilicek pazar sokagında dediler,(yemek yapmaktan kactım :p ) ikna Ettim Beyciğimi :cici: Etmez olaydım:hih:

Yemekler Buz gibi olmakla kalmadı,üstelik tiksindim kokularından. su ile orucumu acıp bekledim..:benmi: eve Nasıl Geldim Bilmiyorum,Fenalaştımda:asd::asd:
fırçada yedik Bizimkinden:asd: sımdı paşa paşa sofra hazırladım miss Gibi (kurtarıcı kahvaltı :cici:) neGereği varmış Değişiklik yapmanın canım.. Buda ders oldu. zaten yalvarsam yunis birdaha götürmez ,göndermez:asd:

buda böyle kötü ve tadsız biten bi ramazan anısı olsun:asd:

tevaffuku Goruyomusun Canisi?
Gecen Ramazan 21 Haziranda Gelmis Yazmisim en son.. ve Ramazani Yariladigimizi Yazmisim,Yine 21 Haziran.. Tam 1 Sene Sonra Vay be.. Ramazani bitirmemize 4 gunumuz Kaldi Allahin izniyle.. Benim tarla Baya Bos Kaldi Malesef. seneden seneye Gelirim Artik :) Her geldigimde Yazmisim doldurmusum bisiler bisiler..

Sevgili caniisii Anne Oluyorum Allahin izniylee.Birdaki geldigimde Belki Dogurmus Olurum ehehe. Buralari Ona Miras Birakacam

Senın konunu günlük olaraktan kullancam nasılsa sen girmiyon :D

Ella gibi Canısı diye baslayamam ben kusura bakma günlük bozuntusu.

Birazdan misafirler gelcek ve ben ölüp gitmek istiyorum surdan.
Yarında düğün felan var çok sıkıcı.
Bazen keske hiç üni bitmeyeydi gelmeyeydim diyorum ama napalım işte.
3senenın ardından daha fazla uzatamadık okulu.
Hiçte yazasım yok aslında çok sıkıldım.

Hadi bay.

Geri