Elit kesimin çocuklara koyduğu garip isimler

• Kullanıcı Mia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 3234 gün önce görüldü
Ella,Elmira,Almira,Liza,İris.

Pelinsu yazacaktim yazmislar.

Cenifır

Cesi

Cenk

Maykıl

Öncelik ilen Türkiye'de bir The OC vakası olan Med-Cezir vesilesiyle Mira'lar çoğaldı, Marissa koysalar en azından bi farklılık gelirdi ya benc.
Neyse sonra Almila'lar arttı, fekat ben Almila değilim hiç üzerime alınmıyorum. Ayrıca biz elit değiliz, çapulcu olarak anıldığımız doğrudur.
Efenime söyleyeyim erkekte Doruk var, bir de farklı isim takıntısı yüzünden çok duyduğum, bir tanesi de kuzenimin yavrusu olan Mirza var ki artık o kadar çok koyuldu ki sıradanlaştı.
Berkecan ve Pelinsu'ları olayın dışında tutuyorum, modası geçti.
Bir de şey var elitimsi ama değerlere önem verenler, ŞükrüCan, ZihniCan...
Beni üzüyorlar. Söyleyeceklerim bu kadardı, teşekkür ederim, yakşamlar.

Süslüman isimlerinin gölgesinde kalmış isimlerdir.
Erkek için Eymen
Kız için Hiranur

Günün yemeği domates çorbası karnı yarık pirinç pilavı cacık

Günün önemi: 19 mayıs
Günün sözü: Ne verirsen elinle o gelir seninle

Zeynep koyuyorlar inanabiliyor musunuz? İnanmıyorsunuz çünkü koymuyorlar :liv: eheh

elit kesimden kasıt nedir tabi, elit olmak benim anladığım şekliyle hoş bir durum, fakat tabi anlayabiliyorum içerikten bahsedilen topluluğu. Sosyete? Yine de tam uygun düşmedi. Neyse cevabıma geçiyorum: Peri duydum-aslında güzel gibi de- ama hayır değil boşverin. Lara var, Larasu var.

Erkekte Berkecan falan. Allah bağışlasın, şey yaptığımdan değil.
Ama şey çok şey değil mi ya, mesela, İstanbul? O olmadı gibi. Bir tanıdığımız Smyrna koydu aynen bu şekil. Simi falan diyorlar, çocuk ayfon sanki, Siriye sesleniyorlarmış gibin. Gerçi onlar, öyle elit olunacağını sanıyorlar, elinde pırlantasıynan ve kadehnen fotoğraf da çekiliyordu en son. Neyse ne ayıp ya konuşuyorum, bananeyse.

Gidiyorum, yakşamlar canlarım.

Geçen biri ne koymuştu aklıma da gelmedi bian.

He he Linda, linda nedir yaf. Kedi ismi gibi.

Feyza.

Ben Agalarin kiziyim, buda bi cesit elit kesimden olmami sagliyor :liv: Gerce okadar garip isimler yoktur. Bildigin Mahmut, Sinan, Fatma, Yaseminlerdeniz biz.

Süslüman isimlerinin gölgesinde kalmış isimlerdir.
Erkek için Eymen
Kız için Hiranur

Günün yemeği domates çorbası karnı yarık pirinç pilavı cacık

Günün önemi: 19 mayıs
Günün sözü: Ne verirsen elinle o gelir seninle

Bazen kaliteyi yakalıyor, bir standarda ulaşıyorsun. Sürdür.

onlara özenip diğer kesimde bu isimleri çocuklarına verebiliyorlar bir çok kez şahit oldum

Okan bayülgen bu konuda level atlamış.
Şu sebilere düzgün isim koyun ya

Besiktas koyan vardi ya :)))
Gerci bu elit olmaktan ziyade fanatikligin eseri:)

Geri