Eline erkek eli değmemiş kız

Konu sahibi son olarak 4486 gün önce görüldü
Yoktur böyle kız en azından babasının elini tutmuştur illaki .p

tabii kide o kız Monica Belluci
monica-belluci-nin-kiraz-gibi-dudaklar%C4%B1_639235.jpg

Bu zamanda çok az da olsalar vardır diye düşündüğüm kız tipi.

dinazorlar yüzyillar öncesindeydi yahu

Ne olmuş ki bu kıza? :T:

İnsanın doğasında kalmadı. Yetiştirene selam olsun.

Doğmadan önce babasını kaybetmiş bir kız da olabilir.

herkes karsidakini kendi gibi sandigi icin, kalmadi diyenlere cok gormuyorum.

Forumda ne kadar aciz düşüncelerin olduğunu bir kere daha gördüm şu konuyu okuyunca.

Öncelikle kendisi hiçbir şekilde hiçbir kadının elini tutmayı veya onunla birlikte olmayı "istememiş" (bakın yapamamış demiyorum yapma fırsatı olmasına rağmen yapmamayı tercih etmiş olan) erkekleri bir kenara bırakarak şunu söylemek istiyorum: İki yüzlü ve sahtekarsınız. Hatta kendinizi kandırmayı tercih edecek kadar da yüzsüzlük peşindesiniz.

Benim sevgilim de olsun, elini de tutayım, sarılayım da, öpüşeyim de, yatayım da ama "eline erkek eli değmemiş kız" bulup evleneyim. Bu nasıl bir bencillik ve cibiliyetsizlik anlayabilmiş değilim. Dediğim gibi ben bakir ve kendini amiyane tabir ile evleneceği kadına saklayan biriyim ve evleneceğim kadının da böyle olmasını bekliyorum diyenlere saygı duyuyorum o bambaşka bir şey. Ama sen 1 veya 10 veya 100 kadınla öpüş, gez, dolaş, seviş sonra da affedersiniz evleneceğim kadın bakire olsun de.

Yine affınıza sığınarak yazıyorum bunları. Namus veya masumiyet kadınların genital bölgesini mikroplardan korumakla mükellef olan bir zara dayanarak tartılmıyor maalesef. Namus da masumiyet de haysiyet de tamamen dürüstlükte biter. Ha eğer sizin için bir doku parçası dürüstlükten daha önemli ise size birkaç kötü haberim var. Tıp çok gelişti. Siz kendinizi tutmayıp buna rağmen yüzsüzce "bakire ve namuslu" kadın arıyorsanız -tırnak içinde diyorum- bu çakallığı yapıyorsanız, karşınızdakinin de size benzer bir davranışla yaklaşması gayet normal. Artık kızlık zarı dikimi, vajina daraltma gibi tonlarca ameliyat var ve sırf böyle hastalıklı ve çarpık bir "namus" anlayışı yüzünden günden güne bu operasyonlara rağbet artmakta.

Geri