Elin Oğlu

Konu sahibi son olarak 564 gün önce görüldü
8 milletten birbirinden sempatik sevimli ve Türkçe konuşan anlayan espri yapan insanların bulunduğu fazlasıyla izlemekten mutlu olduğum program sezon finali yapmasın mümkünse :p

gözlüklü olan çok komedi oyluuumm diyen (:

Daniloooooooo abijimmmmm diyen değil mi acayip sempatik :sırıt:

Çok takip edemiyorum. Ama kesinlikle harika bi program. Japon var bi tane çok saf yaa :d

An itibariyle televizyon dünyasından uzaklığımın ispatı olmuştur bu program. Resmen ben ana babaların bahsettiği elin oğlu sanıyordum.

55f93a6173a0fc930f8d0674.jpg

Boş vaktim olursa netten bölümlerini izliyorum.
Bir de Türkçe nereye çeksen oraya uzayan bir dil olduğundan, kırılan potlar güldürüyor epeyce.
Ayrıca Rus erkeklerinde hatunları kadar gösterişli olduğunu görmüş olduk :p

Elin oğlu diyince benim aklıma geleni söylemek istemiyorum şuan.

Orijinali "abnormal summit" adında kore programıdır. Ayrıca orijinali çok daha keyiflidir.

Önümüzdeki haftalarda yeni bölümleri başlayacak bekliyoruz :p

bi bölümüne tesadüfen denk gelip aşırı eğlenmiştim. tam takip etmeye başladım ömür varol ayrıldı ve ara verdiler. sonra burcu esmersoy geldi ve tüm büyü bozuldu :( eskisi gibi değil ama tv'deki birçok yapımdan çok çok daha iyi yine de. bi de keşke manuel reina'yla tanışabilme imkanım olsa, onu o kadar seviyorum ki :p

Bir bölümünde epey gülmüstüm kültür farki hic bu kadar eglenceli anlatilmadi .d

Benim takip ettiğim talk showlardan biri. Ömür Varol ayrıldıktan sonra eski atmosferini kaybetti biraz ama Burcu Esmersoy da yavaş yavaş alışıyor gibi

Sadece 1 kere izlediğim ve sıkıldığım program..

Komsumuz kızına adımı bilmediğinden elin oğlu diyomus gittim teyzecim komsuyuz biz ne eli annecim dedim kadın şok

Geri