Elimdeki ''M'' Harfi.. hikayesi

Konu sahibi son olarak 2618 gün önce görüldü
Elimdeki ''M'' Harfi.. hikayesi

Elimdeki ''M'' Harfi..

Arkadaşlar bu olayı ben yaşadım benim yaşadıklarımı bir ALLAH birde ben bilirim..Kimi insanlarımız olaylara safsata deyip geçer kimiside kabus görüyorsun der..Ama olaylar öle değil işte gözünüzle görmediğiniz şeylere asla inanmıyoruz demeyin ve asla onlarla dalga gecmeyin..
Ben 17 yaşımdayı ve adım ilyas istanbulda oturmaktayım birgün cuma akşmı işten gelmiş yorgundum ve direk uykuya dalmıştım sıcacık yatagımda..ve sonrasında uykuya iiyi daldıktan sonra üstüme brden birisi oturdu ama lakin ben gözlerimi açmk istesemde açamıyordum nedenini bilmiyorum resmen onun nefesini koklaya biliyordum midemi acayip bulandırmıstı.ve elimde acayip acı hissetmiştim 5 saniyelik bişeydi sonrasında acı bitince ister istemez uykuya daldım sabah oldugunda elimde M HARFİ KAZILMISTI.kanlar içindeydi tabi kan kurumuştu.Ailem ve ben çok korkmuştuk ben işten sonra camiye hocaya gitmiştim hoca bni görür görmez derki bende seni bekliyorum sonunda geldin dedi ben birden şok oldum ama bana elini göster dedi hocam siz bunları nerden biliyorunuz dedim oda bana dediki sen ramazan ayının ilk günü bu camiye geldin demi dedi bende geldim dedim sonra abdest alıp namazını kılmadan cekiip gittin demi dedi bnde evet dedim ve sonrasında bana carpıldını söledi sen dün gece çok bitkin oldugun için o an seni buldular ve sana musallat oldular dedi ben iyice korkmustum hocam peki napıcam dedim oda bana olay 1 hafta daha sürebilir dedi ve ben ordan çıktım gittim ve evdekilere durumu anlattım sonra birden üstüme ağırlık bastı ve uykum geldi bende teyzemlerin odasında yattım.anneannemde yastımın altına yasin şerif koymustu ben uykuya dalınca onlar bnm içime girip yastığımın altındaki yasini şerif duvara fırlatmışlar ve anneannem o sesi duyunca yanıma kosmus tabi teyzem ve dayımda gelmiştim bu seferde onlar bana dua okuyunca ben onlara cek su duayı üzerimden demişssim ve onlara saldırmaya çalışmısım.bu olay bende 3 gün sürdü ALLAHINN varlıgını kaybetmiştim hiç bişeye inancım yoktu cinlerden başka adeta onların eseri olmustum eve hoca geldi ve bana allahı tanıttı ben o kadar mutlu oldum ki AALLAHA aşık oldum namazıma başladım ve onlar benden uzak durdu siz siz olun kesinlikle ne sabunlu sudan gecin nede namazı terk edin rabbim boşuna dememiş NAMAZI TERK EDENİN BAŞINI YILAN SARAR DİYE BENMDE BAŞIMI YILAN DEĞİL İBLİS SARDI...

Alıntıdır...

Geri