-
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Töbe TöbeSanırım bir cilt mantarı diye biliyorum ama halk arasında gece bir cin ile evlendirildiğin söylenir![]()
Bu durumda ne yapılması gerekiyormuştehlikeli degilmis, ama iyi bir sey de degilmis (dikkat et). hatta genel olarak yaygin sayilan bir sey. bir veya bir kac cin "ugramis" gece sadece. bir aile buyugumden duyduklarim bu^
İnanmamak lazım benceTöbe Töbe
Mantar tedavisi görüyorum canım zaten bu farklı bişey.Sanırım bir cilt mantarı diye biliyorum ama halk arasında gece bir cin ile evlendirildiğin söylenir![]()
bana ogretilen bu;; inancliysan, rutin olarak uyumadan once bunlari oku/dinle:Bu durumda ne yapılması gerekiyormuş
Erkekler zaten cinin ta kendisi olduğu için korkuyordur onlara uğramaya mdkkdkdBu cin hep kadınlara uğruyor nedense, çıkarmak içinde hocalar sırada bekliyor. Saçma yazılan şeylere aldırış etme ve doktora görün.
Cin diye bir şey yok.
Bana uğrasa çarpacağım onu, biliyor o yüzden gelmez ahah.Erkekler zaten cinin ta kendisi olduğu için korkuyordur onlara uğramaya mdkkdkd
Senden sadece akıl almaya gelirler üç harflilerin piri olarak ndkdkkdBana uğrasa çarpacağım onu, biliyor o yüzden gelmez ahah.