Elif

Konu sahibi son olarak 887 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yazcak cok sey aslında ama :) benim icin cok degerli Cok Seviyorum onu (:

* Gün itibariyle turunculaşan ve bunu hakettiğini düşündüğüm taze S.mod :)

* Çokça seviliyor. :srl:

Elif'm baldan tatli herkesle iyi anlasan herkes tarafindan cokca sevilen olmazsa olmaz dediklerimizden :srl:

Herkes tarafından Sevilen bir arkadaşımız henüz tanışmadık:)

çok iyi bi sırdaştır çok iyi bi dosttur
seni çok seviyorum avatarımın öncüsü :srl:

Yeni nickinin ona çok yakıştığı üyelerimizden.
Forum içerisinde fazlaca başarılı , oldukça çalışkan sevimli ve çok sevilen :icon_wink:

Severim kendisini :)
Forum aşıkları arasına girdi yakın zamanlarda :) Her daim o yüzün gülsün inşallah.
Hakettiğin değeri görmen dileğiyle :)

Elif...
benim için o kadar çok değerli ki,benim en yakın en samimi olduğum ve sinirli olduğumda kahrımı çeken tek dostum :)
o olmasa şimdi Locken olmazdı,olmayacaktı ama o güzel kalbi ile bana doğru yolu her zaman gösterdi :)
Üzen olursa karşısında beni bulur haberiniz olsun.
Mutluluğun daim olsun kankam benim seni çooook ama çoooook seviyorum biliyorsun bunu:)

-Tanımıyorum Ve Sitede Çok nadir Rastlıyrum,Sessiz ve sakin Biri Sanırım.

En tatlı S.modumuz :) içten , samimi , güven veren bir yapısı var.Bazı şeylerden dolayı canı sıkkındı ama geçti sanırım ki o konularda benimde canım sıkkındı :) seviliyosun :)

Kız ben sana yorum yapmamışmıyım :) Sıcak kanlı sohbeti güzel biri halimi hatrımıda sorar :) sohbet edecek bişeyler buluyoruz :) Ama dediğimi hiç yapmıyor kızım ben sana ne dedim geçen gün :D Hani yapmamışsın :D eskiden dizilere bakardı şimdi pek baktığı yok :D Benle sohbet etsin yeter ona doğrusu :p

Elif'e yazmamisimmm.. (: Elif'i hic tanimiyorum. Ama ne zaman sorunum olsa onca yetkili arasindan ona kosuyorum. Sagolsun hic kirmiyor. Yüregi güzel. Dilerim bahti da güzel olur.

@Elif ; bu forumda samimiyetine inandığım 2 3 isimden biridir.
Mizaç anlayışı süper nekadar sıkılgan biri olsam da onunla sohbet etmeyi seviyorum ben.
Olaylara uzak kalması, sakinliğini koruması, hanım hanımcık duruşu da başından beri dikkatimden kaçmadı hiç.
Hele bide sinirlenince acaip gülüyorum =)) Hani bir insan sinirlenmeyi hiç mi beceremez ya yok arkadaş zerre beceremiyor ;d
Çokta hassas ve duygusal kafasını kırasım geliyor bazen ama ona destek olmaktan hiç kaçınmam (:
Ha birde bişeye ihtiyacınız olmasın hemen yetişir, yardımseverdir, bahanesi olmaz, ertelemez istekleri hiç.
Benim ondaki adım ODUN'dur, odun olduğuma felaket inanan biridir haklı da kendi çok kibar ve nazik biri dövücem bigün onu istiyor (:
Ha birde nickini nezaman ansam ve görsem bir türkü dolanır dilime onuda paylaşmak istiyorum izninle ;
( Son olarakta hayatımda okadar Elif tanıdım ki hiç biri sevemedim, hatta nefret ettim, Elif'lere karşı antipatimi yıkan sen oldun :cici: )

[YOUTUBE]km4b3v7V8_8[/YOUTUBE]

Tüm isteklerin gönlün gibi güzel ve kabul olsun e`mi ?

.

Ben sana bilare yazcam :* Şimdi öyle üstünkörü geçiştirmek istemiyorum :dyg: :dancing:

Nickini gördükçe üzülüyorum kendisine.Hakkında hayırlısı.

Severdim kendisini, pamuk gibi bir kalbi vardı. Kendi ayağına sıktı desem yeridir. Umarım iyisindir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri