éLİF Kimdir?

Konu sahibi son olarak 4561 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
selam ben elif
Ankara da yaşıyorum Kırşehir Kaman da okuyorum :( Burayı yazarken neyin kafasını yaşıyordum inanın ben bile bilmiyorum(ufak bir tavsiye sakın tercih yaparken burayı yazmayın dost tavsiyesi :D)
yemek yemeyi, gezmeyi çok severim
okumaktan artık nefret ediyorum

kolay gelsin cok mu kotu neden yazmayalim ?

hosgeldin ve seni tanimak guzel :)
okumak sIkicidir belki ama sana cok gerekli her zaman yardimci olur. eylenceli duruma getirerek cok guzel ders calisilir.ben oyle yapardim zamaninda :)

hosgeldin ve seni tanimak guzel :)
okumak sIkicidir belki ama sana cok gerekli her zaman yardimci olur. eylenceli duruma getirerek cok guzel ders calisilir.ben oyle yapardim zamaninda :)

hoş bulduk :D okumak güzeldi buraya gelene kadar :( haklısın çok gerekli okudugum bölüm kolay fazla ders çalışmaya gerek kalmıyor

okumak sıkıcı ya kıtapdan bıle nefret edıorum ^^

:) arkadaslar okumak sIkici degil...kitap okurken ders calisirken akliniz okudugunuzda olursa ama yok olmazsa ne okudugunu anlarsiniz ne calisdiginiz
netice;olarakda sIKici olur :)

Teşekkürler Elif seni de tanımış olduk başarılar size şimdiden..

Kaman yeni yeni gelişen bir , yakında oradaki öğrencilere hitaben daha güzel sosyal yerler açacak bir girişimci :) ceviz yemeyi unutmayın :)

Günlerin sayılı olduğunu ve illaki biteceğini unutmamanı tavsiye ederim.Hergün durumun kötülüğünü görürsen bu senin için işkenceye dönüşür. Hg aramıza ; seni tanımak güseldi.. Keyifli forumlar dilerim.

okuyan degil cok gezen cok bilirmiş sen en dogrusunu yapıyorsun

Günlerin sayılı olduğunu ve illaki biteceğini unutmamanı tavsiye ederim.Hergün durumun kötülüğünü görürsen bu senin için işkenceye dönüşür. Hg aramıza ; seni tanımak güseldi.. Keyifli forumlar dilerim.

hoş bulduk alışmaya ve arkadaş edinmeye çalışıyorum tek yol bu seni de tanımak güzel :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri