Elia

🕒 Konu sahibi 9 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avatarı bana boşlukta olduğunu hissettirdi :)
Elia hem takımdaşım hem burçtaşım ,sıcak biri.
Ayrıca üç nokta olan imzası çok anlamlı bana göre :cici:

Sessiz,biraz da durgun gibi.

Elia
Anlamını bilmesem de nicki çok hoşuma gidiyor. Kısa kısa da olsa biraz sohbet imkanım oldu. Çok şirin, kendi halinde, kimselere zararı dokunmayan bir hanımefendi. Şahsen yaşını söylemese yaşıtım derdim; öyle olgun, nerde ne diyeceğini bilen bir bayan var karşımda. Kültürel anlamda bayağı üst seviyelerde. Kitap okumayı çok seviyor, zaten her tavrıyla boş beleş biri olmadığı hissediliyor. Hem mesafeli hem de cana yakın. Benim gibi o da sınavlara hazırlanıyor; umarım ideallerimize ulaşırız. Her şey dilediğin gibi olur umarım... :cici:

Bana biraz duygusal gibi geldi. fakat sessiz sakin herşeye pozitifte bakan birisi sanırsam. insanlara bu şekilde yaklaştığı için insanlarda ona böyle yaklaşıyor.

İlk bakışta soğuk gelmiştin bana. Ama seni tanıdıkça ve hikayeni öğrendikçe farklı yönlerini tanımaya başlıyorum. Eğlenceli, sessiz,sakin,ılımlı durgun bi su gibisin. En önemlisi zorlukları aşacak cesaret var sende; yeter ki biyerlerden başlamasını bil.:cici:
Umarım hayat sana senin insanlara davrandığın gibi sıcak davranır, inş. istediğin okulu kazanırsın. Herşey gönlünce olsun.:o

Tam bir kitap hayranı kendisini severim sevimli biri :cici:

Daha öncede bahsettiğim gibi yaşına göre olgun biri.Duygusal,melankolik ve bazen aşırı karamsar olabiliyor.Duygu geçişleri çok hızlı.Kararsızlıkta benle yarışabilir düzeyde =) Hayalleri,korkuları var.Cevapsız sorularla kendini yoruyor.İnsanların ne düşündüklerini kafasına çok takıyor.Bu yüzden sana kızdığımı biliyorsun değil mi ? ;p En güzel yanı,eleştiriye açık biri.Sonucu ne olursa olsun gerçekleri duymak ister.Düşünceli ve vefalıdır.Sıcakkanlı,sevimli,samimidir.Her şey gönlünce olsun Serenciğim ; )

Beni rüyasında görmüş :D Hayır olsun =)

Utangaç olduğunu okumuştum bir yerde, kendime benzettiğim kız. Herşey gönlünce olsun

Yaşantımızda benzer olaylar geçmiş birisi : )
Tanımaktan keyif aldım.

Forumun kitap kurdu .. Seviyeli usluplu yorumlarını beğeniyorum ..

Çok şirin ve sıcakkanlı öncelikle Elia
Ben sevdim.
Kendisini keşfedemedi henüz ve dediğim gibi içinde bir sürü Seren var, onları başkalarından önce kendisi bulur umarım :)
Her zaman konuşulabilecek biri, anlatacak çok ta şeyi var
Güzel İzmirli :) Henüz çok yeni tanımış ta olsam kendini açıklayabildi bana, tamamdır benim için.

Kocaman sevgiler :)

Elia müzik tarzı , yazıları , duruşu herşeyiyle iyi.Sayfalarında ki paylaşımlarında hep kendimi buluyorum. Takip edilesi nadir üyelerden. Umarım en kısa zamanda tanışırız da :cici: :srl:

Doğal, içinden geldiği gibi konuştuğunu hissettiren biri.Sevdim bu yönünü.

bu da sevimlilikten ölecek nerdeyse :D kırmızı başlıklı kızın kırmızı başlığı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri