Elia

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kitap okuma tutkusuna hayranım. Yanıma gelse de böyle biraz sürtünsem de o okuma aşkı bana da geçse. Elinden su mu içsem yoksa? Kıskanıyorum bu yönünü itiraf edeyim ki. ;(
Yaşına göre olgun ve kibar bir kadın.
Fanatik ayrıca.
Sevimli. :p

Çok kafa dengi ,gülmeyi seven , enerjisi insanın içini fokurdatan biri. Tam böyle yanına oturup sohbet etmelik , birlikte eğlenmelik.
Ayrıca editörlüğün en çok yakıştığı üye. Yorum silmeleriyle de meşhur sdfhjkl. :p
Çok seviyorum bu kızı ben . İyi ki var. Onunla konuşurken ekrana doğru hep bi sırıtış var ifademde ^^
Kitap konusuna girmeme gerek bile yok herhalde herkes biliyor .d

Çok okuyan mı bilir Çok gezen mi :T:

Henüz yolun başında :wink:

Forumda duruşunu beğendiğim biriydi zaten hem mesafeli ve naif hem de sevdiği insanlarla konuşurken eğlenceli ve samimi görüyordum. Geçenlerde ban tehdidi bile yaptı fdsakh ama tehdit ederken bile tatlıydı inanır mısınız? ;p Biraz muhabbet etme fırsatımız oldu ve konuşurken çok eğlendim ve kesinlikle kasılmadım. Öyle samimi ve içten geldi ki bu benim için çok da kolay bir şey değildir. Editör olduğu için yapamadıklarını anlatış tarzına çok güldüm eheh. Öyle bir yönü olması ise ayrı bir hoşuma gitti, hırçın hatunları severim. Kısacası Elia ilk izlenimlerime göre çok yönlü bir hatun. Eğlenceli, samimi ancak yerine göre mesafeli ve kesin. Sevdim ben bu hatunu.

Bir insan nasıl bu kadar mütevazi kalabilir niye şaşkına uğratıyir beni her defasında.
Tam bir Terazi kadını.

:pat: elinde sopasıyla gezinen Bahane Sözlük'de yorum ları silen hanım hanımcık bir hanfendi güzel insan :)

Son anda Exodus'a fark atıp birinci olmuş hanım kişisi, ayrıca çok ta mütevazi ve otoriter bir yönetici.

Forumda kitap denince aklıma gelen ilk isim. Takipteyiz.: )

Forumun okur kitlesinin nadir üyelerinden. Koyu bir Galatasaraylı. Çok az yorumlarına denk gelmiş olsam da yorumlarında subjektiflikten daha çok objektifliği ön planda tutan, cümlelerinde yazar edasıyla kelimeleri iyi kullanan nadir üyelerinden. Editör olarak forumda ne zaman rapor bölümüne müdahale etmeye kalksam benden önce müdahale etmesi zaten forumla ne kadar ilgili olduğunu gösteriyor. Forum hayatında olduğu kadar reel hayatında da başarılar dilerim. :)

Kütüphanesinde çok güzel kitapları var, kitap okuyan insanları görünce musmutlu oluyor ki bu mutluluğu daim olsun. :p
İçtenliğiyle de gönülleri feth ediyor.

kendisi ile üyeyken biraz konuşmuşluğumuz olmuştu. şimdi yetkilenmiş. yetkinin iyi/kötü değiştirmediği insanlardan bir tanesi. hep aynı çizgide olduğunu görmek güzel. oyuncudur kendileri. başladığında en az bir saat oynar. çok kitap okur. okul ve ilçe kütüphanelerinden kitap alıp okuyan bir insandım. ve kendileri bu düşüncemi değiştirmeme sebep oldu. artık eve güzel bir kitaplık yapmayı düşünüyorum. saygılar :D

Bu kadın ayaklı bir kutuphane gibi.
Boş zamanını değil her anını kitap okuyarak geçiriyor sanki. Ornek alinasi bir kibarligi var, cizgisi hep ayni.
Seviliyorsun ^^

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri