Elia

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kavga etmez sever beni elia elia elia

yorumları tam yerinde oluyor vesselam. Hatun tanıdıkça geleceğim :cool:

Bilgili, sıcakkanlı, duruşuyla takdir edilesidir.

Eskilerin bir sözü vardır ya , büyümüşte küçülmüş diye o misal Elia da ..
Her nekadar özgüven eksikliği hissetmiş olduğunu vurgulasada , ben onun yansımasında güçlü bir benlik gördüm.. Karakter vede kişilik diksiyonu olabildiğince düzgün , kendini geliştirmiş bu vakitte kadar..
Forumda paylaştığı kitap tanıtımları bölümünün gizli takipcilerindenim , kaide değer paylaşımları oluyor ki bunu birebirde yüzüne karşıda telafus ettim..

Seninle sohbet etmekten ayrı bir keyif aldım , çoğu insandan farklı bir yanın var doğalığını yansıtıyorsun seninle bir kerede olsa sohbet eden ben bunu bariz bi şekilde hissettim , bu çok önemli bir unsur , doğalığından ödünc vermemişsin karakterine hep böyle kalman dileği ile , güzel günler ilerliyen vakitlerde seninle olacak..

3,4 ay sonra kaldığımız yerden sohbetimize o etaptan devam edeceğiz :)

kitap sever uyemiz genelde o tarz konular acar :)
sakin sessizdir ilk geldiginde cok utangacdi uzun zamandir konusamaz olduk

Zaten iki kız kardeşim vardı,kendisi de üçüncüsü oldu.
Her derdini bir şekilde çözmeye çalıştığım,bu eyleme de devam edeceğim biricik Seren.
Bir ara adını unutup Selen demiştim,hem de gayet kendimden emin. kjdsakf.
Abilik yapmaktan en çok keyif aldığım,aynı çizgi filmleri sevdiğimiz ; hadi Flapjack izleyelim dediğim güzel insan.
Kaptan Yosun. :p

Görüşmek dileğiyle.
Seviliyorsun.

Elia
Geçmiş zaman reklamlarındaki neşenin kepek sorunundan ve Orhan Veli'nin ayağındaki muzdarip olduğu nasırdan sonra,mecidiyeköy metrosundaki merdiven sorunu ile aklımda yer etmiş olan insan...
sana suaviden/bilmelisin şarkısı armağan etmek geçiyor içimden sever misin bilmem ama umuda dair ferahlık verir ruhuna belki hı ne dersin ?
mutlu,umutlu kalasın...

Elia genelde sessiz birisi yani foruma yazmadıgı için sessiz gördüğüm biri ama konuşmak istesen bir adım atsan sohbeti seven birisi..
Benim hoşuma gidiyor avatarları olsun bazen atarlanmaları olsun umarım daha sık sohbet etme sansımız olur senle :)

Hani büyümüşte küçülmüş diye bi söz vardır Elia'ya özel yazılmış sanki.
Yaşına göre çok olgun biri. Çok içten dürüstlük, doğallık denildi mi akla gelecek ilk isim. Ve o bir utangaç ' arsızlığın moda olduğu günümüzde o bir hazine '.
Kız kardeşim olmadığı için onu çok ayrı sevdim. Miniğim benim :p
Aşırı utanma sorunu varmış. Beraber yenicez onu tükürükleri hazırla böyle derinlerden gelsin kim uzağa atacak göreceğiz :o Çok iğrencim ben gidiyorum xD

Daha yeni yeni konuşuyoruz sohbeti çok güzel daha iyi tanıdıkça iyi şeyler yazarım hayatın hep yolunda olsun İnşallah.

Haburaya kurban olurum yazasım geldi
Yazdım :mv:
Kalbini yerim lan senin sen ne güzel düşünüyon öyleeeee

Tanışmadık ama oyun oynadık sonra burda da bir iki postlaştık sonuç tatlı kız ya, kitaplara çok düşkün, sevdiklerine de değer veriyor gördüğüm kadarıyla,kültürlü eğlenceli de, tanıdıkça yazacağım -*

editör olduğunda kendisini ilk kez gördüm :nee: hiç dikkatimi çekmemiş son zamanlarda aktif sanırım

Daha evvel hiç tanışmadığım,
Ama tanıyınca ve konuşunca tatlı bulduğum hatun kişisi.
Halbuki o da eski üyelerdenmiş.
Doğal ve samimi.
Sevdim ben onu,
Hiç değişme emi sen.
Ayrıca kitaplara olan düşkünlüğü de ayrı bi sevdiğim yönü. :dyg:

Sevgili Elia;

İçten ve samimi bulduğum, cana yakın, meraklı, ayrıca kitap okumayı da seven bir üye.
İçinde her daim bir öğrenme isteği var, geleceği parlak.

En hoşuma giden yanı farklı fikirlere de açık olması ve daha da önemlisi bu farklı fikirleri merak etmesi. Sadece kendi düşünce doğrultusundaki kaynakları değil, başka cephelerden de kaynak taraması yapması kendisine çok yakışıyor.

Onun dışında saygılı, üslubu da güzel bir üye. Aranılan insan tipi niteliğinde^^

Selamlar, sevgiler^^

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri