Eleştiri

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Bir nesnenin, olayın ya da kişilerin eksik yanlarını ortaya koyarak doğrusunu göstermeye çalışmak olarak açıklanabilir. Bir öteki ismi tenkittir.
2'ye ayrılır; olumlu eleştiri ve olumsuz eleştiri olmak üzere.

Genellikle eleştiri yapmayı bilmiyoruz. Bazen hakaret ve küfre kadar varabilmektedir.
Zaten insanoğlu doğası gereği eleştirilmeye gelemez, pohpohlanmayı daha çok sever.

Hiç sevmedigim bir durum malesef:trip:

Olumlu yönde yapılan eleştiri kişinin gelişiminde kuşkusuz fayda sağlar. En umursamayan bünye için bile kulağa kar suyu kaçırmaktır.

Eleştirilere açık biriyimdir. Genelde bayanlar birbirlerini kıskandıklarında eleştirirler herşeyi :T:

eğitim ve araştırma gerektirir nesne ise şahsiyetler eleştrilmez siyasetçiler bu grubun dışında

Eleştiri iletişimin vazgeçilmez parçasıdır ve bu kelime duyulunca genelde hemen negatif şeyler gelir akla
aslında kişi önemsediği kişiyi eleştirir olumlu veya olumsuz...
önemsemediğini yok sayar tek harf ziyanında dahi bulunmaz zaten
o yüzden eleştirilere açık olup kendini sorgulayan insan doğru insandır nazarımda

Eleştiremiyorlar malesef, eleştri adı altında başlayıp ana avrat sövme durumuna kadar gelebiliyor bizim insanımız.

Multivitaminler le aynı görevi yapmaktadır.

bazen o kadar seviyesiz eleştiriler görüyorum ki sırf aynı safta yer almamak adına eleştirmiyorum

Eleştiriye çok açık biriyimdir aslında, eleştirmedikleri sürece kdjfhjks

En fazla önemsediğim bir durumdur. Yanlışımı doğrumu bana açıkca söyleyebilen insanlar en fazla saygı duyacağım insanlardır.

Önce bi herkes kendine baksın ya, iyisi de kötüsü de kendilerin de kalsın

Seviyeli bir biçimde yapılınca güzel oluyor. Yoksa hiç katlanamam. :)

herkeşin bir şeyleri birilerini eleştirdiği kimsenin bi bok olamadığı bi dünya!uçaklardan ne tür kafa yapıcı gaz salıyosalar artık herkeş pür pak

Paulo Coelho 4. Ve 5. maddesinde şunları der;

4. Başkalarını memnun etmek için yaşarsan herkes seni sever, kendin hariç.

5. Başkalarının ne düşündüğü önemli değil çünkü her halükarda yine aynısını düşünecekler.

Eleştirisel şeylerin iyileştirisel getirisi yok. Hiç görmedim yani iyi niyetli olanını. Yaptığınız yapmadığınız, sustuğunuz konuştuğunuz her lahza için bir gereksiz, başınızdadır her zaman, her yerde, yersiz bir şekilde.

*Buraya bir iğrenti, 7 saatlik narkoz kusmuğu.

Geri