Eleştiri hazmedemeyen insan

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Herkesin kendisi gibi düşünmek zorunda olduğunu sanan insan.

Tabiki düşünmek zorundasınız. Burada Atatürk'e hakaret eden adam guzellemesine izin vermeyecem

Your lips your lips
Apocolypse

Kişisel eleştiri başkadır, ülke değerlerine asılsız söylemler başkadır.
Ayrıca eleştiri yapmak için o konuda bilgi sahibi olmak gerekir. Yoruma açık söylemler dışında yapılan konuşmalar savsata sadece.

Ne kadar mal bir milletiz.
Konuyu acana göre konu basligini yorumluyoruz.

• Beğen
Tepkiler: Sux
Gündelik yaşam çevresi ve aldığı eğitim doğrultusunda bazen ben bilmem beyim bilir, bazen ise ben bilirim benden olmayan da yaşamasın diyen kitlenin en küçük yapı taşı.

Bakış açılarına makûl bakamayışları tahamülsüz bir ortam yaratır. Haksız olduklarında çirkefliğe de meyillidirler. :D

Geçmiş günler gelmeyecek.

Genelde küfüre ve hakârete yönelerek âciz ve câhil oluşunu belli eder.

Eleştiren de kendine bi baksın

Saygı hudutlarını kırmadan eleştirel dil kullanacak kapasitede değilse aşağilamaktan öte gitmiyor bazen...

en yakın arkadaşım adamı sıkıyorsa eleştirmeye kalk :D

Sadece iltifat kabulü yapıyorum.

Kimin eleştirdiğine bakar ebu cehil modunu açmam :honk:

Eleştiriye kapalıyım.. kusura bakmayın..

saygi duymadigim, yorumunu onemsemedigim birileri beni elestirdigi veya tavsiye vermeye calistigi an, hazmedememek degil de, kabul etmem ve susturulmasini isterim. sorri.

Eleştiri yapmanın amacı karşı tarafı ya da herhangi bir olayı daha iyi bir noktaya taşımaktır yoksa sosyal medyada örneklerini gördüğümüz gibi farklı düşünene saldırmak ve hakaret etmek değildir.

Eleştiriyi sağlıklı şekilde yapabilmek için konu ya da kişi hakkında detaylı bilgi sahibi olmak gerekiyor.

Üst yorumda da belirtildiği üzere görüşlerine önem vermediğim hiç kimsenin yorumlarını da dikkate almam çünkü zaten benim için her konuda yok hükmündedir. Israrcı davranılması da saygısızlıktır.

Geri