elele tutuşan kız modeli

Z
  • Kullanıcı Z3yn3P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
*Sıklıkla karşılaşılan bir durumdur ve günümüzde modelleri mevcuttur.

*Anlam verememişimdir ve hoşuma gitmeyen bir durumdur.

*Erkekle istinaden normal karşılanan bir durumdur.

yaşları biraz büyükse farklı şeyler düşünmeme sebep olur

İmzaya başkalarının nickini kalplerle yazmak kadar itici.

İlkokula giderken sıra arkadaşımla tenefüslerde elele gezerdik.Acaba o zamanlar lezbiyen miydim diye kendimden şüphe mi duysam :dusun::dusun:

Şuan ki aklımla bir yorum getiremiyorum.

Kolkola gezmek varken elele tutuşmak neymiş ya :T: Bayan olarak annem dışında kimsenin elini tutmam.:p

Kol kola dahi sevmem, kaldı ki el ele tutuşanlar var.
Bile isteye insanı kötü düşüncelere sokmayın. Yada kendinizi bu kadar belli etmeyin.

Turkiye'de genelde samimiyetten el ele tutusuyor sanirim kizlar ama baska yerlerde direk lezbiyen olduklarini dusundurtturen bir durumdur :p Yapmayin :p

Tipki ustekini alirmisin evde kalsa oyununda yalnizca kizlarin birbirini alip yafrum bnm demesi gibi ama goruorumki el ele mevzusundan gene onlar sikayetci kadinlar ne ister ? (: lezbiyense lezbiyen yani kimin sucu toplumca dayatmayi sevmemizin sucu hos goruntu olmamasinin sebebi ayrintiya cok takilmamizmi yoksa benim dedigim dogrununmu orasi bilinmez

Bazısı lezbiyen bazısı değil.. Ki zaten bizi ne ilgilendirir.. Keşke insanlar başkalarına bakmak yerine biraz önüne baksa.. :)

birbirini seven iki insan görünce bile dayanamayıp kuduranların beğenmediği kızlar. yalnız bu zeynep hanımın açtığı konulara bakınca kusmamak için kendimi zor tutuyorum. tam bir eril tahakküm kölesi. sokakta hıağğ püüüğ şeklinde yere de tükürmediğine beni kimse inandıramaz. :D

Ne? Ben 21 yaşındayım hala annemin elini tutuyorum. Nolcak?
Canımız öyle istiyor. Keyfimiz bilir.

Yani aslında bana da biraz itici geliyor ancak üstteki mesajlardaki mevzuyu çağrıştırdığı için değil. Ciciş ciciş dolaşan kız gruplarından hoşlanmıyorum genel itibariyle. Kimseyi ilgilendirmez tabi, benim tercihim değil. Tabi ki keyifleri bilir.

Ben de annemin koluna giriyorum Allie

Allie'den korkuyom bazen çok şeyapamadım o yüzden :kaç:

Geri