Elektronik sigara ne kadar zararlı?

Konu sahibi son olarak 3332 gün önce görüldü
Aranızda kullanan veya yakın zamanda kullanmış olan var mı? Sigara kadar zararlı mıdır?Sigara bırakmaya yardımcı olur mu?

reis bende var, 2-3 aydır elektronik sigara içiyorum ağzıma sigara sürmedim.

ben internette gördüğün yerlerden almıyorum, okuyorum forumlarda hep sorun çıkıyor,yada ateşleme sistemi bozuluyor.
uzuunn araştırmalarım sonucu birisini buldum, istanbul avrupa yakasında oturuyor bu adam. sadece özel sipariş gelince satıyor. markasını ezbere bilmiyorum alete bakmak lazım. likiti de ondan alıyorum. bu adam yurtdışından getirtiyor. müşterisi çok olduğu için ve iyi kazandığı için bu bilgiyi paylaşmıyor. ama alacaksan bu adamla tanıştırırım konuş. sen ilk olmayacaksın bi 10-15 kişiyle konuşturdum hepsi ondan alıyor aylardır çok memnunuz hiç sorun çıkmadı

ben internette gördüğün yerlerden almıyorum, okuyorum forumlarda hep sorun çıkıyor,yada ateşleme sistemi bozuluyor.
uzuunn araştırmalarım sonucu birisini buldum, istanbul avrupa yakasında oturuyor bu adam. sadece özel sipariş gelince satıyor. markasını ezbere bilmiyorum alete bakmak lazım. likiti de ondan alıyorum. bu adam yurtdışından getirtiyor. müşterisi çok olduğu için ve iyi kazandığı için bu bilgiyi paylaşmıyor. ama alacaksan bu adamla tanıştırırım konuş. sen ilk olmayacaksın bi 10-15 kişiyle konuşturdum hepsi ondan alıyor aylardır çok memnunuz hiç sorun çıkmadı

fiyatları nedir peki aşağı yukarı? ilk etapta ne kadara patlar bize :D

fiyatları nedir peki aşağı yukarı? ilk etapta ne kadara patlar bize :D

e-sigara 150-170 tl atası değişiyor
bir likitte 25-35 tl arası değişiyor her türlüsü var ben tutti furittili aldım en son, armutlu çok güzel :p viskili var :D

toplu alırsan indirim yapıyor
bi likit bokunu çıkartmazsan 15-20 gün gider

e-sigara 150-170 tl atası değişiyor
bir likitte 25-35 tl arası değişiyor her türlüsü var ben tutti furittili aldım en son, armutlu çok güzel :p viskili var :D

toplu alırsan indirim yapıyor
bi likit bokunu çıkartmazsan 15-20 gün gider

cihazın markasını dönüş yaptıktan sonra bende bir araştırayım tekrar rahatsız ederim seni :D
kafamda ki model ijust2 aslında

1.Bir yıl kadar önce smok skyhook kullanmıştım iki ay civarı. 2.Doktorlar sigara kadar zararlı olduğunu söylüyor. 3. Ben bir faydasını görmedim. İzmarit, kül derdi olmayınca yatakta falan içmeye başlamıştım.

Nikonin ayarını yapabiliyormuşsun diye söylüyorlar ama kullanmadım görmedim bilmiyorum.

Patlama riskine karşı ne kadar marka olursa olsun alınmamalı. Çünkü kalıcı problemler bırakıyor. Bence sigarayı tamamen bırakmaya karar verin.

Geri