Elektrikli Scooter Kullanmak İçin Gerekli Ehliyet Sınıfını Bilen Var mı?

Konu sahibi son olarak 148 gün önce görüldü
Kendime minnoş bir citycoco almak istiyorum ama ehliyet olayı kafamı karıştırıyor.

M sınıfı ehliyet gerekiyor deniyor, B sınıfı ehliyet M sınıfını da kapsıyor mu? Bilen var mı?

belli bir hız limitinin üstündekiler için istiyorlardı sanırım.

belli bir hız limitinin üstündekiler için istiyorlardı sanırım.
Ben de öyle biliyorum da ayrıntısını bilmiyorum :/

M sınıfı ehliyet gerekiyormuş. Bazı yerlerde B sınıfı ehliyet varsa M sınıfını kapsıyor o yüzden tekrar ehliyet almaya gerek yok diyor ama emin olamadım.

Bi bilen çıkazsa ehliyet kurslarına soracağım..

Hiz 28 km gecince ehliyet gerekiyor benim bildigim, onun disinda 28e kadar olanda yazili sinavi gecmis olman yeterli.

Neden benim lafımın üzerine laf ediliyor? Sözüme itibar edilmiyor?

En fazla 0,25 kw azami güce sahip, hızın saatte 25 kilometreye ulaştıktan sonra gücü kesilen elektrikli bisikletler ehliyet ve tecil gerektirmez. Pedal çevirmeye ara verince gücü kesilen araçlar tescile tabi olmadan kullanılabilir. 45 km hıza ulaşabilen tüm araçların ehliyet ve plaka alması zorunludur.

Ablacım çok teşekkür ederim. 50 nin üzerinde almak istediğim scooter. Merak ettiğim şey B sınıfı ehliyet yeterli mi. B sınıf ehliyetim var çünkü.
45km hızı geçmiyorsa B Sınıfı ehliyetiniz yeterlidir. M sınıfı ehliyet en fazla 45km hızı desteklemektedir. Lakin 45km üstü hıza ulaşacaksa A2 ehliyeti gerekmektedir. Bir tane kursu arayıp detaylı bilgide alabilirsiniz.

45km hızı geçmiyorsa B Sınıfı ehliyetiniz yeterlidir. M sınıfı ehliyet en fazla 45km hızı desteklemektedir. Lakin 45km üstü hıza ulaşacaksa A2 ehliyeti gerekmektedir. Bir tane kursu arayıp detaylı bilgide alabilirsiniz.
Çok teşekkür ederiim

• Beğen
Tepkiler: Kei
Çünkü sadece gerek yok yazmışsınız climax bey.... Neye göre gerek yok belirtmemişsiniz....
Çünkü ehliyet almam gerekli mi demissin. Gerek yok demişim. Sana gerekçeli karar sunacak değilim. Ben bir bilimadamıyım. Yukarıda yok cm³ yok kilowat saat üzerinden ehliyet gerekliliği belirtenler, hiç ehliyeti olmayanlar için yazılmış. Ama ilk mesajda en az b sınıfı sürücü belgen olduğu rahatça anlaşılabiliyor. Sana artık yardım etmiycem. Sevmedim seni.

Çünkü ehliyet almam gerekli mi demissin. Gerek yok demişim. Sana gerekçeli karar sunacak değilim. Ben bir bilimadamıyım. Yukarıda yok cm³ yok kilowat saat üzerinden ehliyet gerekliliği belirtenler, hiç ehliyeti olmayanlar için yazılmış. Ama ilk mesajda en az b sınıfı sürücü belgen olduğu rahatça anlaşılabiliyor. Sana artık yardım etmiycem. Sevmedim seni.
İnsan ayrıntılı bilmek istiyor climax bey... Konunun cahiliyim ne yapayım.
Gene de yardımınız için teşekkürler...

Takibe aldım konuyu bakalım kurs sahipleri ne diyecek. Evet hadi.

hocam en iyisini yaparsınız.

25lik skutira ehliyet istiyende nebilim normal bisikletede ehliyet ister shshhah

Geri