Elektrikli Diş Fırçası

Konu sahibi son olarak 1015 gün önce görüldü
Hiç kullanmadım, iyi diyenler var. Herhalde eski usûl devam edeceğim.

Kaç sene önce denedim bir fark yada getirisi yok o işlemeye dayanamayıp kapatıp kendim fırçaladım Sjsjsj

Diş macununun kalitesi de fırça kadar önemlidir. Fırçayı diş yapısına, diş eti uygunluğuna göre tercih etmek gerekiyor.

elektrikli diş fırçasının varlığına şükrederim ama o şarjının biteceğini anladığınız an daha dişinizi yeni fırçalamaya başladıysanız eğer oluşan o gerginlik, allah’a ekstra yalvarış, bilmediğiniz duaların dilinizden dökülüşü, hadi yapabilirsin bitene kadar dayanabilirsin diye diş fırçasına minnet etme ve bütün bu gerginliğin ortasında “dır dırır dır dı dı d…” diye kapanan diş fırçasının umursamazlığı. bazen de böyle dertlerimiz olmalı… sürekli şarja takıcaz pirensesi. OLDU.

editsel: bu arada dışı türk içi rus diş macunumdan da aşırı memnun kaldım… diş fırçamla ahenk içinde dişlerimi parlattılar teşekkürler rocs, teşekkürler putin. #reklam

Bak hele bak meloma. Hic usenmeden kitap yazmis..ne icin? Dis fircasi icin. Canim benim.
sjshjs şarja takmayı unuttuğumda sürekli bu gerginliği yaşıyorum sezom… yaşadım resmen konuyu görünce. sahip olduğum her şeye böyle değer veririm işte… <3

sürekli kullanmanın zararlı olduğuna dair yazılar okumuştum. haftada birkaç gün kullanıyorum, geri kalan günler normal. hem sürekli sarja takma sorunu da yaşamıyorsun, uzun süre götürüyor.

Geri