Elektrik kesildiğinde canınızı en çok ne sıkar [?]

Konu sahibi son olarak 14 gün önce görüldü

Elektrik kesildiğinde canınızı en cok ne sıkar?

• Bilgisayarı kullanamamak

Kullanılan: 2 8.0%
  • Yapacak bir şey bulamamak

• TV izleyememek

• Elektriğin gelmesini beklemek

• Karanlıkta kalmak

• Elektriğe gerek duyan ev işlerini yapamamak

Kullanılan: 1 4.0%
  • Müzik dinleyememek

Kullanılan: 0 0.0%
  • Telsiz telefonu kullanamamak

Kullanılan: 0 0.0%
  • Diğer (mesajınızda açıklayın)

Kullanılan: 14 56.0%

• Kullanılan toplam oy
    25
Haftada 2 kere 2 3 saat kesilse mum yaksam battaniyeme sarilip kitaplarimla kavussam ben sikayetci olmam

Yaptığım işi o ana kadar kaydetmediysem boşa giden emeğime üzülüyorum. Hatta kendime sen nasıl böyle bir hata yaparsın diye kızarım.

sen kalk fmde yari sezonu bitir ama kaydetme. sonra da elektrik kesilsin. amaann tanrimm [emoji33]

Ayağımı bi yerler vurmam :(

Sarjim muzik dinleyecek kadar %25in altinda degilse aksine musmutlu olurum.

Gunduz ise, problem yok. Aksam vakti kesilirse, kardeslerimin beni guya gorememesi ve 'anlamadan' uzerime yuruyup dusmeleri. Dayak bile yiyoruz oyunlari ugruna. Kacamamak sknti :D

Tel şarjı.. Problem

Canımı en çok yalnızlık sıkar :) Yanımda sevdiğim insanlar dahi olsa karanlık bir evin içine düştüğü zaman ben düşünmeye başlıyorum. Hayatım boyunca tek fobim bu olmuştur. Yalnızlıktan aşırı derecede korkuyorum ve yalnız kalmamak için hayatımda çok büyük bir adım atmıştım zamanımda. O zamanların büyük kararı şu an mantıksız gelen noktalardan biri :) Fakat zamanı geri alamıyoruz ne yazık ki. Hayırlısı, buna da EYVALLAH! :)

Diğer dedim açıklamaya gelince öyle sağa sola boş boş bakıyoruz insan konuşmak bile istemiyor yani e birde karanlık eklenince buyurun buradan yakın diyesim geliyor.

Geri