Elektrik Çarpması

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Geçen mahallede bir çocuk bakır yada diğer kabloları satmak için kopmuş elektrik kablosunu kesmeye çalışırken çarpılmış neyseki bişey olmamış Mahallece koştuk gülüyordu eşek :)

Arada minik elektrikler çarpıyor beni de mesela ıslak elle fişi takacakken o demire denk gelip titreşim almışlıgım vardır :d

Elektrik çarpınca matematik dahisine dönüşen vardı. Kendime elektrik akkmı mı versem acaba? skjljs

@Serçe aynı olaydan geçen hafta burada birisi öldü. Genç çocuk ve babası hırsızlık yaptırıyor, yağmurlu hava da akıma kapıldı. Ben elektrik den korkarım ya çocukluktan beri :) evde lamba değişirken yaşadığım stres müthiş..

@Serçe aynı olaydan geçen hafta burada birisi öldü. Genç çocuk ve babası hırsızlık yaptırıyor, yağmurlu hava da akıma kapıldı. Ben elektrik den korkarım ya çocukluktan beri :) evde lamba değişirken yaşadığım stres müthiş..
Çok üzüldüm ya yağmurlu havada yapılacak işmi. Allah rahmet eylesin. Lambayı takarken yere mi düştün Sjsjs

Elektrik çarptığında carpildigini anlamayıp deprem oluyor sanan tek mal ben miyim acaba?

Valla ben anlıyorum feci bir akıma kapılıyor insan

Çok üzüldüm ya yağmurlu havada yapılacak işmi. Allah rahmet eylesin. Lambayı takarken yere mi düştün Sjsjs
Hayır efendim, hep elektrik çarpacak hissi var ama hiç çarpmıyor.. çünkü fizik kurallarına aykırı ama yine de stres yaratıyor.. fişi prize takarken yaşanan heyecan çok güzel.

Sırf nasıl bir his diye bilerek serçe parmagimi ampul yerine sokup carpilmistim.
Canım yandı ama merakım da giderildi ...
Meraktan ötürü gelişen çok mazoşist anim var

bundan bir kaç yıl önce laptop'un şarj kablosu arızalıydı, onu tamir edeceğim diyerek işe koyuldum, kabloları kesip bantladıktan sonra fişe taktım çalışıyor mu diye ancak çalışmadı.
ben de gayri ihtiyari kabloyu dişimle soymaya çalıştım, kablonun fişe takılı olduğunu unutarak. o ara bir çarpılmışım ancak allahtan akıma kapılmamıştım.
bu da böyle bir anıdır.

• Beğen
Tepkiler: ne
melektirik çarparsa mözel güçlere sahip olurmuyum düşüncesi çık aklımdan

Geri