Elektriğe %38 zam geldi

🟢 Konu yazarı şu anda aktif

EPDK'dan yapılan açıklamaya göre, elektrik perakende satış fiyatlarında mesken abone grubu için yüzde 38, tarımsal faaliyetler abone grubu için yüzde 30, kamu ve özel hizmetler sektörü abone grubunun düşük kademesi için yüzde 38 ve yüksek kademesi için yüzde 20 oranında artış yapıldı.​

Çok kazanıyorsunuz ve o kadar da hizmet alıyorsunuz tabiiki zam gelecek. Keşke biz de elin memleketine sizin kadar kazansak ta zamlı ekektirik kullansak ama neredeee o günler.

Başardık derken zamları kastediyorlardı sanırım.
Ver mehteri…

Zam sağnağı Temmuzda başlayacak diyorlardı. Erken başladı :emoji_sunglasses:

resim_getir.php

DAĞITIM BEDELİ FATURAYI ÇÖKERTTİ
Elektrik Mühendisleri Odası (EMO), 1 Temmuz’dan itibaren geçerli olacak elektrik tarifeleri üzerinden yaptığı incelemede, perakende enerji bedelindeki artışın konutlar için yüzde 2.5 ile sınırlı kalırken, dağıtım şirketlerine aktarılan dağıtım bedeline yüzde 58.9 oranında zam yapıldığını saptadı. “Kamu eliyle yürütülmesi gereken hizmetin özelleşmesi, fahiş düzeyde pahalılık yaratmanın yanında, kamu kaynaklarının özel sektöre sınırsızca aktarılması sonucunu da doğurmuştur” açıklamasını yapan EMO’nun hesaplamasına göre, 4 kişilik bir ailenin asgari 230 kWh elektrik tüketimi üzerinden aylık faturası 476.6 TL’ye yükseldi.

Kaynak

Konu başlığına şöyle güzel bir yıldırım çarpması, ya da ne bileyim bomba, elektrik telli melli, bir smiley konsa imiş daha içimizde hissederdik diye düşünüyorum. 38 hissettirmedi, cıx hissedemedim...

Geri