Elden Kaçan Mutluluklar

• Kullanıcı aRMiNa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Roman ve Hikayeler
Konu sahibi son olarak 2617 gün önce görüldü

::Elden Kaçan Mutluluklar::

Günlerden bir gün evde oturan çocuk evde oturmaktan çok sıkılmıştır ki telefonunu eline alıp herkese çağrı atmaya başlamıstır bu kadarı çocuğu tatmin etmemiiştir ki artık kafasından numaralar yazıp o numaralara çağrı atmaktadır çağrı attı numaralardan biri arar ve yüksek bir sesle sorar siz kimsiniz??? çocuk kısık bir ses tonuyla kimi aramıstınız der bilmiyorum biraz önce bu numara bana çağrı attı tanıyamadım için aramıstım der çocuk ise özürdilerim o bendim yanlıslıkla oldu der ve tel kapatır.tam o anda bir msj gelir pardon kim oldunuzu öğrene bilirmiyim beni aramıssınızda der çocuk sasırır ve tel numarasın gizler ve msj atan kisiyi arar alo diye bir ses duyar ve kaptır karşısındaki bir kız'dır çocuk kızın sesini çok beğenir ve msj atmaya karar verir mesaj su cümlerle baslar ii günler ben sizi okulun önünde gördüm ve beğendim sizde isterseniz sizle tanısmak istiyorum der kız bu msj şaşırır ve cevap yazar beğenmenize sevindim ama ben okulu bırakalı 2sene oldu der ve birisiyle karıstırdınız sanırım diğerek msj son verir çocuk ne yapıcanı saşırır ve cevap verir bende sizi 2sene önce görmüstüm ama yeni telefon numaranızı yeni bulabildim der ve isminizi sorar kızdan cevap gelmemektedir çocuk merak eder ve msj çeker rahatsız olduysanız bir daha msj atmam lütfen msj cvp verin peki çocuk nie bu yalanı söyleme gereğini duydunu düsünür bir cevap veremez ya kız güzel değilse ya özürlüyse diğe düsünürken uykuya dalar sabah kalktığında telefona bakar msj gelmemiştir kendi kendine söz verir birdaha kızı rahatsı etmeyecektir. ama hala kullağında kızın o güzel sesi vardır birseyler çocuğ kıza doğru çekmektedir peki bu nedir aşk mı? telefonu alır numaraları yazar ve siler bi an nmarayı ezberlemiş olduğunun farkına varır ve güler neden allahım neden die söylenirken bir msj gelir çocuğun surstında bir gülümseme olusur msj şu cümleyle başlar benim numaramı kimden ögrendiysen ismi ona sor der ve yasınızı ve isminiz öğrenebilirmiyim der çocuk ismim onur yaşım ise 19der sizin isminizi öğrenebilirmiyim yine bekler bekler cvp gelmiyceni düsünürken oda ne cevap gelir ben nergis okulu bıraktım peki sen ne yaparsın ve benim numaramı nerden aldın die sorar kız cevabın ne olucanı merak etmektedir cevap ismini söylemeyeceğime söz verdim der kız dan msj gelir ben yeni aldım sadece bu numarayı 3 kisi bilyordu babam annem ve kuzenim bilmekte sen nasıl öğrenebilirsin ki nasıl kızın merakı artar ve çocuga bulusmak istedini söyler çocuk severek kabul eder kadıköy mine kafede bulusalım der ve altına ekler ii geceler sabah oldunda çocuk hazırlanır kokular sıkar üstüne ve kafeye doğru yol alır kız kafede onu beklemektedir çocuk kafeye gelir ve kızı arar NERDSİN çocuk heycanlıdır kızı görür ve yanına gider tanısırlar ve konusmaya başlarlar kız sorar numaramı nerden buldun çocuk duymamazlıktan gelir kız tekrar aynı soruyu yöneltir numaramı nerden buldun?? buldum iste kız gülegüle diğerek kalkar çocuk telefon eline alır ve kıza msj atar başkasını yollamak yerine kendin gelseydin öğrenirdin dedi bu msjdansonra kızdaufakda olsa bi pismanlık vardı bekle bekle geliyorum diğe msj yollasada çocuk beklemedi ve çıktı eve doğru yol almıstı kız kafeye geldi ve çocuk yoktu sadece masada su not vardı BİRŞEYLERİ NE KADARÇOK ELDE ETMEK İSTİYORSAN O KADAR BÜYÜK KUMAR OYNARSIN KAYBETTİN GÜZELİM... kız sasırdı ve kaçırdığı ne olabilirdi kiz çocuğa günlerce msj attı ama çocuktan cvp gelmedi iki yıl sonra kız bu numaraya tekrar msj atar artık neler kacırdıgımı bende bilmiyorum GELECEĞİMİ VE MUTLULUĞU KAÇIRDIM PEKİ SEN MUTLUMUSUN cvp gelir SEN NE KADAR MUTLUYSAN BENDE O KADAR MUTLUYUM

Geri