eʟчα´ - Allecra

Konu sahibi son olarak 564 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@eʟчα´

Kuzucumun konusunu ben açmazsam olmazdı sonuçta karanlık'ı saymazsak onu en eski tanıyanlardan biriyim sanırım :dyg:
Meslektaşım, sırdaşım, beni en iyi anlayan arkadaşım,dostum daha neler neler eklenir buraya da kısa bir özet geçiyorum :p
Ah süslü kelimeler kullanmayı beceremiyorum ki şöyle duygu dolu birşeyler yazayım :cici:
Hiçbir zaman kaybetmek istemeyeceğim birisin canım :srl:
Herşeyin en güzelini hakeden insan öpüyorum kocaman :icon_opucuk:

Esasen tanımasam ve sohbet etme şansımız olmasa da sempatik, sevilen, tatlı biri. Nicki çok güzel. Herkesle uyumlu bir kişilik. Her şey gönlünce olsun Elya :cici:

Nereden başlasam bilemedim şimdi güzel dostum.
Konuyu açan yüreği güzel insanın konusunda da belirttiğim gibi iki eski dostlarımdan birisi de kendisi olur.
Yılların eskitemediği ve bağlarımızın kopmasına rağmen yine de birbirimizi bulduğumuz güzel yürekli insan.
Daima dostluk kavramına önem veren hiç bir zaman yarı yolda bırakmayan ve değerini daima belli eden bir yapıya kişiliğe sahiptir kendisi.
Sevdiği ile daima mutlu olmasını diliyorum ve o mutluluğu da en yakın zaman da taçlandırmalarını diliyorum.
Her şeyin senin adına güzel olmasını Rabbimden niyaz ediyorum.
En kısa zaman da mezun olman dileğiyle :p

fazla soze gerek yok aslinda.
dost canlisi .
tatli, fistik .
uy . yerim onu ben . :cici:

Canım benimm tatlı sey seni :) cok seviyorum kendisini sıcak cana yakın biri neyse o ici dısı bir :kiss: askım da olcakmıs öyle duydum sanki :p :kiki:

Devamlı meraklı hallerine denk geliyorum.Forumda bir olay olsa da izlesek düşüncesinde.Onun dışında eğlenceli,sempatik birine benziyor.

Tugba derslerle kafayı yemıs bu zamanlarda sanırım
Az bi konusmamız olsakta zeki eglenceli birisi oldugunu dusunmekteyim
foruma fazla hersey gonlunce olsun. :o

Yakından tanimak istedigim bi hatun :srl: Kendi halinde cana yakın ve sempatik. Herşey gönlünce olsun :kiss:

Severim kendisini başka yerden tanışıyoruz,hanım hanımcık,tatlı dilli bir hatundur kendisi :o ama ona kıl oluyorum okuduğu ve inşAllah mezun olacağı bölümden dolayı :p

Sakin ve hanımefendi dediğim kişiler arasındasın, olgun tavırlarınla forumda dikkat çekiyorsun. Herşey gönlünce olsun :)

Taze mezunlardan, tatlı kız..: )

Çok Temiz Dupduru Hanım Hanımcık ve Cokta Sevdiğim Biri.:dyg:

Oncaaaaaaaaaaaaa zaman sen gelme sonra kalk gel özlemişiz kuzuyu yaaaaaaa :srl:
Sen hala benim en sevdiğimmmmmmmmmmm kişilerdensin araya zaman da girse değişmeyecek :tatlı:
Her daim mutlu ol herşeyin en iyisini hakediyorsun:u1:

Ya geri dönmesine çok sevindim. Ayrıca çok önceden tanıyıp sevdiğim biri olmasına da ayrı sevindim. İyi ki geldin, hoş geldin. Tanımadan boş yere kanım kaynamamış sana. :p İnşallah hep mutlu olursun. :p

Taaaaaaaaaaa 2008 den berı svıyorum :D
Benım böyle kanımın kaynayıp tuttugum cok az ınsan vardır .
Allecra onlardan işte .
Bazen benı kızdırıyor , sinirlendiriyordu ,Ama yınede onunla ugrasmaktan zevk alıyorum

qAllecra , Kayıp cocugumu bulmus kadar sevındım :D
hahahah

Hiç muhabbetim olmasa da fikirleri ile tanıma şansı bulduğum, bahane sözlükteki yorumları ile gözlerimin aradığı biri haline gelen sempatik insan.
Saygılar
rose.gif

Yazının bir ruhu yoktur ama yazdıklarından hissettiğim kadarıyla güler yüzlü ve sempatik biri olduğunu düşünüyorum.
Ayırca 1 hafta sonra özgür kalacakmış.
Konum atsaydı tutsaklığına son verebilirdik oysa : )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri