Birkaç konuna denk geldim de, cidden baya sorunlu konular.. Bazısında cihatçı geçinen terör örgütlerinin propagandası, bazılarında bölücü terör örgütününü masum gösterme çabaları falan..
Çok yanlış tavırlar bunlar..
Sanırım IŞİD ve El Nusra üzerinden İslam'ı kötülemeye çalışıyorsun. Üstelik bunu yaparken de onların ideolojilerine fark ettirmeden destek veriyorsun, onların reklamlarını yapıyorsun.. Bir başka konunda da Türkiye Cumhuriyeti'nden T.C. diyerek bahsederek, en aşağılık terör örgütlerinden biri olan Pkk'y savunama çabanı gördüm. Şu video El Nusra'nın reklamını yapmak dışında herhangi bir işe yaramaz.
Her türlü terör örgütü lanetleyen biri olarak şunu söyleyebilirim ki terörün iyisi kötüsü olmaz. Terör örgütlerinin de üzerinden siyasal söylemler geliştirmek yasalara göre suçtur. Bu teröre destek anlamına gelir.
Açıkçası başkalarının fikri beni ilgilendirmez ancak burası hukuk devletidir.
Türkiye Cumhuriyeti meşru bir devlettir.
Asla halkı katleden, en aşağılık zulmleri yapan bölücü terör örgütü ile kıyaslanamaz.
Irkçılığı sevmem ancak ülkemi savunmak da asla ırkçılık değildir.
Türkiye Cumhuriyet'inde yaşıyorsanz, buranın hukuk kurallarına uymak zorundasınız.
Kimse bu ülkede, 40 yıldır bu ülkeyi böylemeye parçalamaya çalışan eli kanlı bir terör örgütünü övemez.
Hiç kimse de, IŞİD, El Nusra gibi diğer terör örgütlerini bahane edip, bize yanlışlar arasından seçim yaptıramaz.
Eğer insan ve vicdanlı isek, yanlışını her türüne karşı çıkmaları ve teröre karşı net tavır almalıyız.
Terör örgütlerinin propagandasını yapmaya çalışmak, hele de Türkiye Cumhuriyeti'ni kötü göstermeye çabalamak kimsenin haddine değildir..
Ben güzel ülkemde, her milletten, inançtan, farklı görüşten insanlarla birlik içinde özgür bir biçimde yaşamaya devam edeceğim. Ve şunu bu topraklarda gözü olan herkes iyi bilsin ki, bu topraklar bölünmeyecek, bu ülke bölünmeyecek.. Bu ülkedeki halklar bölünmeyecek..
Sevgimiz, birlik olma isteğimiz, her türlü terörü yenebilecek güçtedir.
Elbette burası bir forum sitesi ve burada farklı görüşten insanlar olabilir, ancak hiçbir neden terör örgütlerinin doğrudan ya da dolaylı olarak, isteyerek ya da istemeyerek, bilerek ya da bilmeyerek propagandalarının yapılmasını asla doğru göstermez. Bu birinci dikkat edilmesi gereken bir durumdur.
Hiçbir terör örgütü üzerinden de bir millet, din, inanç hedef alınamaz..
Hiçbir terör örgütü kimseyi temsil edemez.
Terörün dini, inancı, milleti, mezhebi olamaz.
Üstelik Terörle Mücadele Kanunu'nun halen yürürlükte olduğunu hatırlatırım. Yani terör konusunda, normal ceza hukukuna ek olarak bazı daha sıkı ve sert maddeler var.
Bilmeyen varsa, açsın biraz Hukuk okusun.. Burası muz Cumhuriyeti, kivi Cumhuriyeti değildir.
Burası Türkiye Cumhuriyetidir. Hukuk devletidir. Kurallarına saygı duyulacak..
Kimse bize eli kanlı, adı ne olursa olsun, aşağılık terör örgütlerinin reklamını yapamaz.
Özgürlüklere ve farklı düşüncelere sonuna kadar saygım var, ancak hukuk içinde kaldığı sürece..