El Kuruması Nasıl Geçer?

Konu sahibi son olarak 2616 gün önce görüldü
El Kurumasına ne iyi gelir?
Özellikle kış aylarında bir çok kişinin elleri kurumaktadır el kurumasına kesin olarak önlem olan ilaç veya bitkisel uygulamalar nelerdir?

bazı kremler var çevrede çok kullanan oluyor. Eczanelerin hepsi bilir herhalde.

Et etkili el kremi hangisidir ?

bal ve zeytinyağını karıştırıp maske olarak kullanabilirsiniz. balın onarıcı ve nemlendirici özelliği ile kısa sürede farkı fark edeceğinizin garantisini veriyorum .p

Benim ellerim de yaz kış kurur ve çatlar. Birçok krem, doğal ürün ,karışımlı ilaçlar denedim ama aynı. İçlerinden en iyisi Neutrogena konsantre formül bir sürede olsa yumoş yumoş oluyor eller :p

avuç kurumaz ya üstü falan kurur heralde, benim kurumuyo bilmiyorum çok sağlıklı olduğum için

El Kurumasına ne iyi gelir?
Özellikle kış aylarında bir çok kişinin elleri kurumaktadır el kurumasına kesin olarak önlem olan ilaç veya bitkisel uygulamalar nelerdir?

Sütün içine bir miktar papatya ekleyip kaynatın. Süzgeçten geçirdiğiniz karışıma zeytin yağı ve akhuş ağacı tohumu ekleyerek karıştırın. Elde ettiğiniz karışımı ellerinize masaj yaparak uygulayın.

• El çatlakları için geçerli bir diğer çözüm ise doğal tereyağ kremidir. Ellerinize sürdüğünüz tereyağ ile çatlakları anında yok edebilirsiniz.

• Bir cezve içinde 1 tatlı kaşığı balı eriterek içerisine 2 çorba kaşığı kadar susam yağı ekleyin. Ardından 1 çorba kaşığı badem yağı ve yine 1 çorba kaşığı gliserin ilave edin. Krem kıvamına getirdiğiniz karışımı bir kavanoz içerisinde muhafaza edebilirsiniz. Elde ettiğiniz kremi gece uyumadan önce ellerinize masaj yaparak uygulayın ve pamuklu bir eldiven giyin. Sabah kalktığınızda ellerinizin yumuşacık olduğunu göreceksiniz.

emrenin avatara bakar mısınız bi de eline krem sürer gibi bi hali var konu ciddi heralde

Geri