El fotoğrafı çekmek

• Kullanıcı Pi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 3766 gün önce görüldü
Bazi kesim kadinlar ellerinin resmini cekerek bi akım baslattı.Her renk ojeden sonra o resim çekiliyor ve paylasılıyor.
Bir inanisa gore erkeklerin en cok dikkat ettigin seylerin arasinda "kadin elleri"yer aliyormus.
Belki de fetisliğe soyunanların uydurmasidir bilinmez.
Saçma buluyorum.

Örnek fotoğraf yok mu acaba ben bu akımı görmedim

Bana gore akım haline gelmis.
Bir çok bayanın el fotografı cektiği gerçeğini silemedigimiz gibi.

el önemli yahu
tırnaklar oje rengi fln.

Heeee el cok muhiiimm. Size ozel elimi cektim :oy: isaret parmagimin tirnagi kirildi artik gormezden geliceksiniz:/

Akımdan ziyade "nailart" adı altında paylaşımlar oluyor. Profesyonel olarak bu işi yapanlar da var hobi olarak ilgilenenlerde. Ben denk geldikçe takip etmeye çalışıyorum bazen hoş fikirler sunabiliyorlar.

@sizenebayım kuzu bu görsel senin için :d

8bd5c7fef7eb70abede277dea85b4530.jpg

başak sen oje sürme etine sürmüşsün :D

@Nixie teşekkürler tatlım görmüşüm ben bunu ya ama oje veya tırnak güzelliği tanıtımı filan diye umursamıyordum :D ben öyle süslü takılmıyorum vallahi uğraştırıcı

BDa8GM.jpg

#yeni #bilekliğim #çatladapatla #aşk #pembiş #love #photooftheday #me #instamood #cute #igers #picoftheday #girl #guy #beautiful #fashion #instagramers #follow #smile #pretty #followme #friends #hair #swag #photo #life #funny #cool #hot #bored #portrait #baby #girls #iphonesia​

QZLvVV.jpg

#yeni #ojelerim#çatladapatla #aşk #blackandwhite #love #photooftheday #me #instamood #cute #picoftheday #girl #guy #beautiful #fashion #instagramers #follow #smile #pretty #followme #friends #hair #swag #photo #life #funny #cool #hot #bored #portrait #baby #girls #samsung​

Geri