El ele tutuşup yürümek mi ?

A
  • Kullanıcı aXi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Aşk ve Sevgi
elleri tirnak kismi parmaklari guzel olmali
oje sürdüğü vakit bi parmaklara bir oje bukadar yakismamali iltifati edebilmeliyim
aksi taktirde tutamam o. Eli.

el ele uzanmak : /

Lise son sınıfta Esra isimli bir kız arkadaşım vardı.
O, Kız Meslek Lisesi'nde okurdu, ben başka okulda. Okullarımız çok yakın olduğu için akşamları okulundan onu alırdım ve evinin yakınlarında bırakırdım.
Tabii onun evinin yolunu tutarken eksteriyetle el ele tutuşurduk. Yine bir gün el ele tutuşmuş, onun evinin yolunu tutmuştuk. Evinin yakınlarına geldiğmiz bir noktada köşeyi döndük, döndüğümüz gibi ortaokulda okuyan erkek kardeşi çıktı karşımıza.

Çocuk bize bakıyor, biz çocuğa.. Üçümüz de şoke olmuş durumdayız.
Ve bu derin sessizlik çocuğun, gördüğü görüntünün gerçek olduğunu idrak etmesiyle bozuldu:
"ANAAAAA SENİ BABAMA SÖYLİCEMMMMMMM" m harfinin dudağından çıkıp, ses tireşimlerinin bize ulaşmasıyla beraber ağlamaya başladı..
Ve ağlarken de yerden taş alıp bana atıyor bir yandan. Sanki şeytan taşlıyor velet. N'olmuş yani ablasının elini tuttuysam? Sanki ırzına geçtim.
Allah'tan büyük taş falan geçmedi eline de kafamı yarmadı.

Yaklaştık çocuğa. Esra bir yandan, ben bir yandan susturmaya çalışıyoruz. Ben çocuğun koluna dokununca daha çok deliriyor tabii hahahhah.
Sonra şeytani fikir zuhur etti zihnimin karanlık dehlizlerinde. Bu velet atari oynamayı seviyordu.. Eline miktarını hatırlamadığım parayı tutuşurdum ve atariye git, oyun falan oyna, ben ablanın okuldan arkadaşıyım gibi yalanlarla kandırdım..

İşte ben böyleydim, aile bireyleri hakkında da bilgi alır, hiç hesapta olmayan talihsizliklere karşı planlamalar yapardım. Ve bu talihsiz durumdan da yırtmıştık..
Çocuğa şeytan taşlıyor sanki diye söyleniyordum ama şeytani biri miydim yoksa?
Olabilir.

Not: Hayatımdaki ilk rüşvetimi vermişim bu arada. Gerisi çorap söküğü gibi geldi adeta.

Son düzenleme:
Sjxjskd cildiricam şimdi akşam aksam hikayelere bak..
Edit: gecenin koru olmuş ben akşam aksam diyorum, neyse oraya çok takılmayın.

Geri