Eksik´ Đüşlèr hakkında..

Konu sahibi son olarak 3995 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öncelikle hepinize merhabalar, yeni kayıt olmama karşın bir an önce kendimi tanıtma güdüsü içerisinde hissettim kendimi.
Adım Ezgi. İsmime karşın güzel bir sese sahip değilimdir.
Üniversite öğrenciyim. Pazarlama ve Reklamcılık bölümü mezunuyum.
Şuan İşletme okuyorum ve Ales sınavına hazırlanıyorum, hedefler büyük diyebilirim.
İlkokul zamanımdan ilk üniversite dönemime kadar lisanslı bir şekilde basketbol oynadım, basketbol benim için büyük bir sevgi olmasına rağmen hedefimin o olmadığını anladım.
Şimdilerde ise boş zamanlarımı değerlendirdiğim en sevdiğim hobilerimden birisi.
Genellikle yaşamım kitap okumakla geçiyor.
İnsanların kendisini bulduğu iki şey olduğuna inanıyorum; kitaplar ve şiirler.
Bundan 3-4 yıl sonra hiç kimse ''Neden kadın şair yok?'' sorusunu soramayacak. :p
Galatasaraylıyım. Galatasaray maçlarını izlemekten zevk alırım.
Belki neden ''Eksik´ Đüşlèr.'' diye bir soru oluşabilir bunuda cevaplamak istiyorum.
Hepimiz hayaller kurarız, düşlediğimiz insanlar vardır. Nasıl ki bazı hayallerimiz gerçek olmuyor ise, her düşlediğimizde yanımızda olmuyor. Belli bir süre sonra eksik bırakıyorsun düşlerini, olmayacağından çekinerek. Bu yüzden Eksik´ Đüşlèr..
En başta söylediğim gibi henüz yeni üye olduğumdan hiçbirinizi tanımıyorum, bir gün tanışma dileği ile..

Hoş geldiniz Ezgi.
Çok güzel tanitmissiniz kendinizi reklam + pazarlama:)

İnsanlar ne güzel anlatabiliyor kendini -.-

Memnun oldum ve de hoş geldiniz sevgili Ezgi.
Güzel ve mütevazı düşünceleriniz var.
Gönlünüzce olsun demekle beraber,nickinizi çok beğendim lakin etiketlemesi çok zor olacak konularda.
Hoş kalınız.

Güzel bi giriş olmuş hoşgeldin Ezgi.
Umarım daha fazla eksilmez düşlerin :)

Düşlerini tamamlaman dileğiyle. Memnun oldum seni tanıdığıma. :cici:

Hoşgeldin, güzel bir yaşam tarzın var daha güzel olmasi dileği ile.

Ezgi, seni tanımaktan mutluluk duydum.
Emin ol 2 gün sonra sen de eskiyecek-sin, artık yeni olmayacaksın
Tekrardan hoş geldin =))

Nickiniz her ne kadar eksik düşler olsa da, yazınız hayata pozitif bakan mutlu bir kişi olduğunuz izlenimi veriyor. Hoşgeldiniz

kitaplar ve şiirler dedin fethettin beni.
Umarım kalıcı olursun. Çok güzel anlatmışsın kendini tanıştığıma memnun oldum (: Keyifli forumlar dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri