Eksik Arayan Kişiler

Konu sahibi son olarak 2913 gün önce görüldü
Karşı tarafın eksiğini gözetirler .Ve bundan zevk alırlar

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tabelayı yaparız pikapla götürür vinçle dikeriz zar zor gözüken ufak bir çizik olmuştur rütuş ile geçebilecek birşey ama müşteri koskoca tabelayı bırakır o çizgiye kafayı takar somurtur oturur ula biz o tabelaya 2 hafta uğraşıp bitirmişiz insan bi eline sağlık güzel olmuş der. Hemen bir hata aramaya başlıyorlar deli oluyorum hata bulamasa bile yazılar biraz daha büyük olsa daha güzel olurmuş gibi farklı şeylere yöneliyorlar amaç parayı eksik verecek bahane arıyor. O kadar emeği gören yok

Kıskançlık böyle bir şey.d

Aslında aşırı beğenilmiştir, övgü edilmiştir. Sadece yeteneksizlikliğini benimseyemediği için sağa sola laf çemkirir.

Kendi eksikliklerini başkalarında arayan insanlardır:)

Kendi eksikliklerinin farkinda, gozune 'muhtesem' gelen kisilerin eksigini bulunca daha iyi hissederler kendilerini.

Cins insan dediğimiz kısım çekememezlikten ne yapacaklarını bilemezler

kendi eksiklerini kapatmak için bir tür ego oyunu

Ben yorum yazarken virgül noktalama işaretleri kullanmam gerekte duymam çok bunu sen ne mezunusun falan diye laf edip sözde kendilerini kocaman bir bilim insanı sananlar vardı ben hala aynı şekilde devam ediyorum onlar ne halt yiyor bilmiyorum
Not:tag da bilinmez de o (de)nin ayrı olmasının da bir sebebi var ey bilim insanları anlamazsınız ama yinede yazmak istedim

Kendileri tam olmayınca, eksik parçayı başkalarında arama çabası içinde olanlardır.

Bu da benim. Böyle rahatlıyorum sanıyorum. Kendimi bildim bileli eksik ve yanlış şeyleri fark edebilme süper gücüne sahibim. Ve bunları dile getirme lanetine...

Geri