Ekrem İmamoğlunu bitiren videoymuş !

Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
Fetullah Gülen ile aynı masada maklube yiyenler, şimdi hazımsızlığına Ekrem İmamoğlu'nu ilave ediyor. Sayın Başkanı yiyemezsiniz, ağır gelir size.

- Maklubeye benzemez.

Jesse James: İmamoğlunu bitiren vidyoyu yayınlıyorum.

İmamoğlu: Yapma öyle bişey jessi biterim ben :(

adam sex skandalı çıkan türkücü gibi reyting yaptı

13.000 farkla yenilgiyi kabul edip, 5 yıl boyunca çaldılar diye ağlayabilecekken, 800.000 farkla tekrar yenilmek AKePe'nin yaptığı en büyük strateji hatası olarak, Ekrem Başkan da 3 ayda 2 kez İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen adam olarak tarihe geçti.

şşşşş uyandırmayın da aynen devam edip genel seçimleri de kaybetsinler

bu cehapelilierin hepsi terörist
şimdi pkk doluşacak belediyelere
burdan devam beyler

Buradan pek bitmiş gibi durmuyor.

Lan armadillolar. Ekrem benim adayim degiiiiiiil. Senin adayın lan senin. Ne olsun istiyorsun hayır ne olmasını bekliyor ve bu kadar telaş ediyorsun? Trabzonlu adama pontus diyen adam Rizeli :))) deli misiniz oğlum siz

Ekrem Imamoglunu sahsiyetinin secimde hicbir rolü yoktur.Secilme sebebi Akpye tepkiden dogmustur.Imamoglu Akp adayi,Yildirim Chp adayi olsaydi kutlamayi yapan Yildirim olurdu.Yada Imamoglunun güzel insan oldugunu düsünenlere sorsak,Saadetin adayi olsaydi yine sonuc ayni mi olurdu?

Tabiki @özel haklısın. KaraPartin aday olarak kutu kola çıkarsa ona da oy verirdin. Çünkü savaş hakla deccal arasında

Camileri ahıra çevirecek bu cehape jdfkjdkgjtr

Ya o bu değil de, günlük fıkra ihtiyacımı karşıadı bu konu.
Baş fetöcü ve, diploması arazi bir adam CB, tutmuşlar canlarının istediğine fetöcü diyolar.

Adam yozgattan havliyor İmamoğlu pontus diye. Ulan davar. Senin duanla kemik yağmaz.

bir de akp gençlik kolları facebook sayfalarında dönen muhabbetleri görün

Geri