Ekrem İmamoğlu

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Her hayalin bir sonu var. Üzmesin kendini.

gr17L0.jpg

bir haftadır mazbata bekliyor, cumhurbaşkanlığını kazansa birkaç yıl garanti bekler :honk:

Biraz önce instagramda canlı yayınını izledim , içim açıldı.

Yeniden sayım sonuçları ne çıkarsa çıksın, Ekrem İmamoğlu kendini Başkan ilan edecek. Avrupa ve Amerika onu tanıyacak. Yaz aylarında yeni bir "Gezi yolu" olayı bizi bekliyor. Bunun Provası bu günlerde Venezuela'da yapılmakta.

Birilerinin korkulu rüyası, böğürlerindeki taş, yutkunamadıkları lokma.

Adamdır.

Çanakkale de göğsünü ülkesine sper edenlerin torunları da korkmaz. Bir de cepheden kaçanlar vardı. Onlar hep başkalarının ardına sığınırlar. Yine sığınacaklar.

Spor yorumculugu yaptigi programin videosuna denk geldim. Nereden nereye. :D

Rte’ye muhtar bile olamazsin dediler ulke başkani oldu. İmamoglu'nu da bundan spor yorumcusu olmaz diye elestirmisler adam belediye baskani oldu. :D

Adama çin işkencesi uyguluyorlar.

Yeniden sayım sonuçları ne çıkarsa çıksın, Ekrem İmamoğlu kendini Başkan ilan edecek. Avrupa ve Amerika onu tanıyacak. Yaz aylarında yeni bir "Gezi yolu" olayı bizi bekliyor. Bunun Provası bu günlerde Venezuela'da yapılmakta.
Kompliziert teorilerine fazla kulak asma İsmail. Venezuela'da siyasi erk senin siyasi olarak savaştığın ve kabul etmediğin kişiler. Onlarla ortak yanınız demokratik kuralları kabul etmemeniz, devleti sadece bir partiye bağlanmanız ve tek adam rejimini uygulamanız.
Haa ABD'nin yaptığı doğrumu? Hayır asla. Ama bu orada olan bitenlerin üzerini kapatmaz ve Modro'nun haklı ve masum olduğunu da göstermez.
Ne zamandan beri "komünistlerin" yoldaşı oldu bu AKP? Sırf kendi siyasi çıkarı olduğu için.

Umarım başkan İmamoğlu tüm yolsuzlukları ve soygunları gün ışığına çıkarır ve seçim dönemi vaatlerini yerine getirip tüm İstanbulluların hizmetine koşar, yandaş kayırmaz,.....
Dürüst ve çalışkan bir başkan olursa AKP bir daha İstanbul'u rüyasında dahi göremiyeceği gibi genel olarak tüm Türkiye'ye de bahar gelir.

Kompliziert teorilerine fazla kulak asma İsmail. Venezuela'da siyasi erk senin siyasi olarak savaştığın ve kabul etmediğin kişiler. Onlarla ortak yanınız demokratik kuralları kabul etmemeniz, devleti sadece bir partiye bağlanmanız ve tek adam rejimini uygulamanız.
Haa ABD'nin yaptığı doğrumu? Hayır asla. Ama bu orada olan bitenlerin üzerini kapatmaz ve Modro'nun haklı ve masum olduğunu da göstermez.
Ne zamandan beri "komünistlerin" yoldaşı oldu bu AKP? Sırf kendi siyasi çıkarı olduğu için.
Kompliziert kim ?

Büyük bir Alman düşünür olarak kafamda canlandırmıştım.

Büyük bir Alman düşünür olarak kafamda canlandırmıştım.

Daha Almanya'ya gelemedin ama büyük bir Alman düşünürü olabildin. Gelecek seçime aday ol oy vermek için memlekete geleceğim. En iyi sen yönetirsin bu ülkeyi.

Geri