Ekrem İmamoğlu

🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
2009-2013 yılları arasında hem pkk/hdp tarafından, hem de akpli milletvekilleri ve gazeteciler tarafından söylenenleri araştırın, sorularınızın cevabı orada. Bu ülkede apo'nun serbest bırakılabileceği konuşuldu yahu sizin cenahta.

Yalnız her chp li olmayanı akp li yapmak da süper bir kafa ha. Objektif konuşuyorsun hooop akp lisin. Neden? Çünkü onlar gibi taraflı düşünmüyorsun. Pırıl pırıl. Ya rabbim iki tarafın da yobazı olarak yaratmadığın için hamd olsun sana.

Büyüdüğüm şehir, memleketim olan Trabzon'un insanına çok azcık daha sempati ile bakmamı sağlamış, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yeni başkanı. Dün gece sergilediği tavır, kararlılığı, çizgisini asla bozmayışı ile kalbime taht kurmuş bir beyefendi.

https://www.youtube.com/watch?v=ylHnWnaLAGc

bu memlekette hdp (adı birçok kez değişti) 30 senedir aynı tas aynı hamamdır. sizinle ittifak kurunca sevgi kelebeği, bizimle şifahen görüşünce sırtını pkk'ya dayamış olmuyor :)))))

sizin en büyük utancınız devletin resmi kanalında bu itlerle apo p*çinin bildirisine ortak imza atmanızdır.

Y A R G I L A N A C A K S I N I Z

Bakcam.
Bu da mastora ozendi iyice :gamer:
Başkası olma kendin ol canim.

Apo solcu, Chp solcu, Hdp solcu, Pkk solcu. Anlaşamadığınız bir konu varsa, o da göstermelik.

Şu dünyadan gelip geçmiş sağcıları ve yaptıklarını saysak apo piçi yanlarında masum kalır, bomboş yorumlar yapmayın arkadaş ya.

Yorumum boş değil, Apo'yu kurtrmak için çabalayanlar varsa, onlar da onunla aynı çizgide olanlar.

Yolu açık olsun. Bu millet için hizmet etmeye yemin etmiş kim varsa yanındayım.

Adamı en başından beri izliyordum .
Seçim süresinde dünki konuşması ,hal ve hareketi kadar ilgimi çekmemişti.
Genel başkan olsa chp'de çok şey değişir .Küsen seçmenide döner.
Yolu açık olsun ..takipteyiz.

Herkes herşeyi biliyor mka Kürt partileri yada Kürtlerin çoğunlukta olduğu iller ilçelerin ısrarla siyasetle sporla uğraşması kendileri için dezavantaj bu ülkede ne siyaset nede spor yapılır göze batan bir kimlikle umarım bütün Kürtler Benimle ortak fikirde olurda otsal yaşama döner bu durumda sürekli hedefteyiz zamanında akpye destek veren hdp bugün akp tarafından linç edilmeye hedef gösteriliyorsa gelecekte şuan destek verdikleri CHP yapacaktır hatta hdp yi CHP kapatacaktır çünkü hdp siyaseten anlamıyor aklına geleni değil ağzına geleni söylüyor bu durumda yöneticileri yüzünden Kürtler tehlikede yada aşağılayıcı,nefret ırkçı sözlere saldırılara maruz kalıyorlar futbol tarafıda böyle kısacası bu ülkenin kırmızı çizgileri vardır hdpnin atarlı konuşmaları başına çok bela açacak.

Benim adayim değildi. Trabzonlu sevmiyorum ben. Tanımam zaten. Sinsi gibi. Ama bu adamı başkanlığa hazırlıyorlar. Gün gibi açık. Boş hamaset kasan bahçeli kaçacak delik arayacak. Ama bulamayacak.
Hayır duasını eksik etmeyelim yeni "heda" nın;
Allâhümme innî es’elüke minel-hayri küllihî ‘âcilihî ve âcilihî mâ ‘alimtü minhü ve mâ lem a’lem. Ve e’ûzü bike mineş-şerri küllihî ‘âcilihî ve âcilihî mâ ‘alimtü minhü ve mâ lem a’lem. Allâhümme innî es’elüke min hayri mâ seeleke abdüke ve nebiyyüke Ve eûzü bike min şerri me azabihi abdüke ve nebiyyüke. Allâhümme innî es’elükel-cennete ve mâ karrabe ileyhâ min kavlin ev ‘amelin. Ve e’ûzü bike minen-nâri ve mâ karrebe ileyhâ min kavlin ev ‘amelin. Ve es’elüke en tec’ale külle gadâin gadaytühü li hayran.

e240691eb61.jpeg

Yukardaki mesaji raporladim.

Dayanamayıp kendi mesajımı raporladım.

Umarım hah ettiğim cezayı alırım.

Bir hafta daha belirsizlik içinde bekleriz nihai sonuçları. Fark da kritik olunca, heyecan dorukta.

[YOUTUBE]-Oq7s7zszAk[/YOUTUBE]

8ayP3A.png

Geri