Ekrem İmamoğlu

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
Konusu yokmuş. AA'nın forum ayağı gibi.

Rezaled.​

Uzgunum su an ama belki de daha hayirlisi budur.
Bilemiyorum, zaman gösterecek.

Akpliler kabus yaşıyor

İstanbul güzelleşecek, gülecek artık.
Gri betonlar yerini yeşile maviye bırakacak

Ve ne sabırlı, azimli, ahlaklı adammış.

hayırlısı olsun inşallah
diyoruz biz
siz niye hala kaos peşindesiniz onu anlayamadım
kazansanız da durmuyor art niyetli cigirtkanliklariniz kazanmasanizda
gidin de Hdp seçmenine bi teşekkür mesajı yayınlayın Ya da Kandile

Adamlar kazansa da kaybetse de ezik ve çirkef. Karakterleri böyle yapacak birşey yok. İstanbulu ve Ankarayı Chp almadı. Hdp, İp, Saadet ve Chp aldı.
Hdpnin oylarıyla seçilen kimseyi tebrik etmem !
Sadece Tunç Soyeri Tebrik ediyorum. Chpnin hakkiyla aldığı birkaç Belediyeden birinin başkanı olduğu için.

herkesin belediye başkanı mottosuyla kazanılmış bir seçim bu asi ve mavi hanım, nefret tohumları ekmeye uğraşanlar kaybetti. hep birlikte güzeliz. sevincimizi biraz takılarak yaşıyoruz ama doğrudan hiçbir şekilde aşağılamıyoruz kimseyi. inanın tam tersi olsaydı nefret tohumlarını avuç avuç ellerinde tutanlar hem ülkemize hem de bu foruma saçmaya gelecekti. :cici:

Adamlar 1 gün sonra seçim açıklıyor ve çirkeflikle suçluyor.

Hdpnin oyları için zamanında pkklıları ülkeye davul zurnayla sokanlar kimlerdi onları da hatırlayın ama : )

megriii megriii daye megriii

mhp oylarıyla yüzde yükseltenler chp'yi kendi oylarıyla kazanmamakla suçluyor xd ne kaa komiksiniz lağ

Muharrem İnce ile kaybolan umudumuzu yeniden yeşerten ADAM :hppy: #martınsonubahar
İSTANBUL BELEDİYE BAŞKANI SN. EKREM İMAMOĞLU BEY diyeceksiniz :torpu:

çok sempatik ve sabırlı bir adam.
güzel şeyler yapacağına inanıyorum.
kılıçtaroğlu gitsinnn İMAMOĞLU gelsinn.

doğrudan aşağılanan insanlar da oldu burda ve reelde de
sorun kişiler üzerinden siyaset adı altında dem vurmak değil
sorun milletin değerleriyle dalga geçmek
Tanrı uludur demek gibi mesela
sevinin evet bunda inanın hiç bir sıkıntı yok
ben yıllarca dilleri mezhepleri vede siyasi görüşleri farklı insanlarla aynı yerde çalıştım aynı masada yemek yedim lakin ne onlar nede ben değerlerimizle Tanrı uludur diyerek basitlesmedik
farkliliklarimiz bizi biz yapar
karakterimiz ise insan

Şimdi buraya bir dünya şey yazıcam banlayacaklar. Direkt dine saldırmak nasıl bir karaktersizliktir lan

Geri