Ekranın çizgi çizgi olması

A
  • Kullanıcı Akay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Arkadaşlar,benim bu bilgisayarla ilgili sorunlarım iyice arttı.Daha bu konuyu açmadan 10 dakika önce ekran çizgi çizgi oldu.Hani küçükken atari oynardık,bazen ekran çizgi çizgi olur.Onun gibi oldu.reset attım,düzeldi ama şimdi çizgiler hafif hafif gidip geliyor.

Çözüm

Ekran kartını çıkartıp tozunu alıp tekrar yerine takınız .Tam olarak taktığınızdan emin olunuz .

Ekran kartın ile ilgili bir sorun o . Ekran kartının Canı para çekmiş olmalı. Benim Masa üstü bilgisayarımda tam tarif ettiğin gibi :D Ama abartılı değil. Biraz daha bozulsun yenisini aldırtacağım :)

Ekran kartın ile ilgili bir sorun o . Ekran kartının Canı para çekmiş olmalı. Benim Masa üstü bilgisayarımda tam tarif ettiğin gibi :D Ama abartılı değil. Biraz daha bozulsun yenisini aldırtacağım :)

Bunu daha çok TATLI ya sormak lazım malum Bilgisayarı 9 canlı öldü öldü dirildi :D

Bunu daha çok TATLI ya sormak lazım malum Bilgisayarı 9 canlı öldü öldü dirildi :D

maalesef bilmiyorum

zaten hem sormuş hem çözümünü koymuş .

Arkadaşlar,benim bu bilgisayarla ilgili sorunlarım iyice arttı.Daha bu konuyu açmadan 10 dakika önce ekran çizgi çizgi oldu.Hani küçükken atari oynardık,bazen ekran çizgi çizgi olur.Onun gibi oldu.reset attım,düzeldi ama şimdi çizgiler hafif hafif gidip geliyor.

Çözüm

Ekran kartını çıkartıp tozunu alıp tekrar yerine takınız .Tam olarak taktığınızdan emin olunuz

Senin buna benzer birşey olmuştu diye hatılıyorum hatta sonra hiç açılmamıştı galiba yanlış hatırlıyor da olabilirim

hayır benim mavi ekran hatam var hala devam ediyor

Geri