ekranım yarıldı

• Kullanıcı Oggy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Masaüstü ve Dizüstü Bilgisayarlar
Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sevgili dostlar merhaba, çok sevdiğim emektar laptopumun ekran çerçevesi hz. musa'nın kızıl denizi yardığı gibi yarıldı. yara bantlarıyla tutturuyorum ve bu nedenle ekranı hiç kapatamıyorum. kazık yemeden bu sorunu nasıl ve nerede çözebilirim, bilgisayarcılar hemen yazsın........ :aloo:

9YAmWZ.jpg

Laptop'un Ekranını açıp kapamaya yarayan Menteşelerin değiştirilmesi gerekiyor. muhtemelen zamanla dolan tozlardan artık açıp kapatman zorlaştı.

Yönetim forumu satın aldığınız gibi üyelerin sorunlarında da yanında olun. Forumun en sevilen üyelerinden biri kendisi. Hemen yeni bir bilgisayar gönderelim bence. Satın aldık diye gezmeyi biliyorsunuz. Az laf çok icraat. Evet.

yazık boynu bükük kalmış. boş verin beyefendi kalpler kırılmasın.

-mahallenin formatçı abisi hüsamettin.

Laptop'un Ekranını açıp kapamaya yarayan Menteşelerin değiştirilmesi gerekiyor. muhtemelen zamanla dolan tozlardan artık açıp kapatman zorlaştı.

+1

ve bu zamanda ucuz ve saglam bise yapabilecegini de sanmiyorum, bilgisayarin resmi teknik servisinden parcalari alip kendin yaparsin

kronik bir hataymış benim bilgisayarım için. birçok şikayet var bu sorun hakkında nette. şu sunum, tez mez dönemlerimde idare etse yeter, yeni bilgisayar alamam.......:etazcw:

Aahh.
Yazikkkkkk.

+1

ve bu zamanda ucuz ve saglam bise yapabilecegini de sanmiyorum, bilgisayarin resmi teknik servisinden parcalari alip kendin yaparsin

kendi garantisi ile görüştüm, ekipleri inceledikten sonra fiyat belirliyormuş. ürktüm ama en son ihtimal oraya göndereceğim......

Ben inanmıyorum fake bu, kagıda Oggy in bilgisayarı yazmadan inanmayacağım :D

emektar pc için neden teknik servis ile görüşüyorsun. Geçirirler valla, uzak dur. Git bir mahalle arasında yaptır bir yere. Menteşe kırılmışsa menteşe takarlar, dışı kırılmamış gözüküyor kırılmış ise de çerçeveyi değiştirirler. İki laptop yaptırdım böyle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri