Ekranı kırık telefonu kullanmaya devam etmek..

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Devamlı kıran birinin yaptırmaya elinin gitmediği hallerdir..

Ay dikkat edin, nasil kiyiyosunuz telefonlariniza :hıı:

Kırıldığı an çözüm bulmaya çalışıyorum bulamayınca kesin o telefonu bir daha çalışmaz hale getiriyorum.
Ben kırılmaz cam hava alınca böyle kabarcık olunca tribe girip hemen değiştiriyorum.
Yapmayın bozuşuruz bak :T:

kullanamam arabada bile tık ses gelsin o sesi bulana kadar uykusu kaçan takıntılı bi adamım

2. düşmedetamamen görüntü gidiyor zaten.1 ayda 8 defa değiştirdiğimi biliyorum.

Iphone degil ki bizimki ekrani 150 tl olsun.

Bi s7 edge incir agaci dikiyo .p

Iphone'un ekranının yarısı yoklen kullandığımı bilirim. Note 5 kullandım, tek düşürmede ekrana basamayacak hale geliyor zaten. Öyle sol üst köşe kırıldı, yaratıcılığımı kullanıp o köşeye basmadan telefonu hiç problem yokmuş gibi kullanayım gibi bir opsiyonunuz yok. Düz 600-700 lira verilecek, yeni ekran takılacak. O da kırılacak. Sonra tekrar iPhone alınacak sjdjjdjd
Fakat bu ekran olayı olmasa, Note serisi muhteşem. Kasmadı da hiç kullandığım sürece. Çizim yapan biriyseniz telefon o kadar keyif veriyor ki.
Nerden gelmiştik bu konuya? He kırık ekranla telefon kullanmak.
Tatilde falan, telefonu tamire verirken birkaç kez düşünmek lazım. Parça çalıyorlar, verdiğiniz halinden daha bozuk bir telefonla baş başa kalabiliyorsunuz. Bunun için bana kalırsa şehrinize dönünceye kadar kırık ekranla telefon kullanmaya katlanmak daha cazip.

Kırık telefonla geziyorum şu an.
İstanbula gidene kadar böyle dursun.
Ya ekran yenilenir ya da yeni telefon alınır.
Şimdilik sıkıntı vermiyor çatlamış ekran.
Buradakilere de güvenmiyorum. Apple teknik servise veririm sadece.

Telpa'ya telefon vermeyin yeter.
kırık ekranla kullanın gerekirse

İş görüyorsa önemsemem. Düştü ve kırıldı. Ben ne yapayım.

benim telefon
helada telef olmuştu

skjh

Son nefesini verene kadar kullanırım.
Cami kırıkmış,yok surekli donuyomuş, resim kalitesi düşükmüs vs. sorunlari gormezlikten gelirim. 6 binlik telefonu bi cami kırılmış diye kalkip cope atamam.
Yenisini alacak kadar zengin degilim snçta. Tşk.

Namümkün. Kırık bir şey kullanamam. Mükemmelliyetçilik ve estetik takıntım var. En kötü yaptırırım bir şekilde. Öyle kabullenemem.

Geri